Αρχική » Απαγορεύεται να λέω ψέματα στους πελάτες;

Απαγορεύεται να λέω ψέματα στους πελάτες;

by admin

Ίσως δεν έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει. Εδώ δεν υπάρχει ηθικός κανόνας, για το ποσό ντόπα θα χτυπήσεις, όπως και δεν υπάρχει ηθικός κανόνας για το πόσο παραμύθι θα πουλήσεις!
Συγκεκριμένα  το Generation Iron δημοσίευσε την άποψη του ο Kenny KO, που κρίνει όλους αυτούς που είναι ψεύτικοι! και δημοσιεύουν τροποποιημένες φωτογραφίες με περισσότερους και εντυπωσιακότερους μύες που δεν είναι πραγματικοί,  διότι είναι δημιούργημα του photoshop. Το ίδιο συμβαίνει και με αρκετά videos που είναι ψεύτικα, με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με την προσέλκυση πελατών, που έχουν χρήματα και φυσικά ο καθένας βάζει επάνω στο τραπέζι τα όπλα που διαθέτει. Όπως για παράδειγμα ένας φτωχός χρήστης φαρμάκων χρησιμοποιεί λίγα ανδρογόνα, ένας άλλος δίνει μια περιουσία σε αυξητική ορμόνη και πεπτίδια ορμονών, και μετά πουλά προγράμματα διατροφής!

Όπως ένας κλέβει ένα δυο πελάτες με τα δήθεν personal  προπονητικά προγράμματα ένας άλλος κλέβει χιλιάδες κόσμο με την δημοτικότητα  του στο διαδίκτυο!

Όπως ένας πουλά αναβολικά στεροειδή σε 5- 6 γνωστούς, ένας άλλος τα φτιάχνει και πουλά σε όλη την Ευρώπη !

Διοργανωτές αγώνων, πρωτειανάδες, γκουρού, η ίδια η βιομηχανία  αλλά και η παλαιότερη κουλτούρα δεν αντιλαμβάνονται την νέα τάση του οικονομικού άρπα κόλλα, ότι το δημιούργησαν, το  επέτρεψαν, και το έχασαν.  Είναι σαν το Μωρό της Ρόζμαρι. Ο καθένας θα βρει τον πιο απίθανο και ελκυστικό τρόπο να εισβάλει στην τσέπη του άλλου.  Τώρα το άλογο έφυγε στην πεδιάδα και καλπάζει όπου θέλει.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”FUgvKQmFzbA”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα