Αρχική » Markus Rühl έγινε 46 ετών με νέο αυτοκίνητο

Markus Rühl έγινε 46 ετών με νέο αυτοκίνητο

by admin

Τα κατάφερε αυτός ο γερμανός bodybuilder  αν και δεν πήρε το  Mr Olympia απέκτησε αυτοκινητάρες, ο  Markus Rühl είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και γνωστούς bodybuilders στη Γερμανία. Αν και εγκατέλειψε την ενεργό σταδιοδρομία του ως επαγγελματίας bodybuilder πριν από 8 χρόνια, παρέμεινε πιστός στο αγωνιστικό  bodybuilding ακόμα και σήμερα. Εκτός από τη δουλειά του ως ιδιοκτήτης ενός  γυμναστηρίου, είναι “Fitness-YouTuber” και δίνει  σεμινάρια, ο  Rühl είναι επίσης σύζυγος, και πατέρας – και από χθες ένα χρόνο μεγαλύτερος, όπου γιόρτασε τα 46α γενέθλιά του και ήταν χαρούμενος που έλαβε ένα μηχανοκίνητο δώρο!

Στο παρελθόν, ο πρώην επαγγελματίας bodybuilding ήταν γνωστός για τις υπερβολές του.  Εκτός απο μια  Lamborghini, ο  επαγγελματίας bodybuilder  είναι κάτοχος μιας  Bentley, μεταξύ άλλων. Πιο νωρίς οδηγούσε ένα Audi, με το οποίο είχε ένα ατύχημα τον περασμένο Αύγουστο.

CHy6dxTWwAAgIIe

 

Για τα 46α γενέθλιά του, ο Markus Rühl πήρε ένα SUV από τη Volvo. Έτσι, από τώρα και στο εξής, θα χωρά το σώμα του  με βάρος που υπερβαίνει τα 120 κιλά, αλλά και  τη γυναίκα και τη μικρή κόρη του, υπάρχει αρκετός χώρος.

28156337_258690544695240_1717142832772284416_n

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα