Αρχική » Ευφυείς κομπιουτεράδες κατακτούν τα αναβολικά!

Ευφυείς κομπιουτεράδες κατακτούν τα αναβολικά!

by admin

Κομπιουτεράδες που δεν γουρλώνουν τα μάτια στο προγραμματισμό αλλά επενδύουν στον αναβολισμό, μια μεταστροφή που διακρίνεται για την επενδυτική της επιτυχία.

Ήσουν σε μια λαϊκή συνοικία των Αθηνών σε ένα περιθωριακό γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης άνοιγε το συρτάρι και σου έδινε την ντόπα σου για να κάνεις το εφέ στη κοπέλα σου, για να δουλέψεις πόρτα στο νυχτερινό μαγαζί η για να συμμετέχεις σε κάποιον από τους πολλούς αγώνες σύγκρισης σώματος, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Σήμερα εν έτη 2018 όλα αυτά μοιάζουν παρωχημένα, νέοι και μορφωμένοι ντίλερ  με φινέτσα και τρόπο προωθούν την χημική κουλτούρα σε ηθοποιούς , τραγουδιστές , μοντέλα γυμναστές, παίκτες σε show τηλεόρασης,  αλλά και σε λαϊκά παιδιά.[quote]στα 1.000 ευρώ που επενδύεται σε πρωτογενή χημικά υλικά μπορεί να αποφέρει μέχρι και 12.000 ευρώ κέρδος από τους πελάτες![/quote]

Το φαινόμενο είναι παγκόσμιο, είναι μια σύγχρονη κουλτούρα που έχει εμποτίσει τις συνειδήσεις ως μια αναγνωρισμένη κοινωνική πράξη όπως το 70 το LSD και η μαριχουάνα. Ένα σύγχρονο παράδειγμα όπως αναφέρει το BBC είναι ο Nathan Maddock, 40 ετών, παντρεμένος πατέρας, με πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών που κατάφερε να  παράγει και να εμφιαλώνει αναβολικά στεροειδή στο κρυφό εργαστήριο του, πριν τα πουλήσει αποκομίζοντας τεράστια κέρδη, στο Cardiff Crown Court. Ο Maddock με αυτό τον τρόπο κατάφερε, να αγοράσει ακίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα εξοχικό σπίτι.

O Κομπιουτεράς Nathan Maddock 

_100152832_0f038d1c-50c6-4b4c-af9e-4c23d672e82a

Το ίδιο κατάφερε και ένας άλλος  μορφωμένος άντρας, ο Ουκρανός κομπιουτεράς ο Andrey Shepelev ένας ειδικός στους υπολογιστές και φανατικός τύπος του γυμναστηρίου (gym fanatic) (εδώ) που φλόμωσε τη μισή Ευρώπη με DNP.

Ουκρανός κομπιουτεράς  Andrey Shepelev

443

 

Όπως δημοσιεύτηκε αξίζει τον κόπο διότι με μια μικρή επένδυση στα 1.000 ευρώ που επενδύεται σε πρωτογενή υλικά μπορεί να αποφέρει  μέχρι και 12.000 ευρώ κέρδος από τους πελάτες!

Αυτό μου θυμίζει και κάτι άλλο σκέψου λέμε να φτιάξεις και μια δική σου πρωτεΐνη, να σου κοστίζει 10 – 15 ευρώ το 2 κιλό κουτί και εσύ να την πουλάς χοντρική 30 -40 λιανικοί 50 – 60 και να σου λενε ευχαριστώ!  Τώρα εάν έχεις και τα δυο; σπονσοράρεις πολύ κόσμο και σε ευγνωμονούν! Ταυτόχρονα χτυπάς και τον ανταγωνισμό, που αναρωτάτε εάν είσαι ο Ροκφέλερ! Διότι έχεις μυϊκές επιτυχίες.[quote]ερασιτέχνες, αναμιγνύουν στεροειδή σε σκόνη, με λάδι.[/quote] Στο παρελθόν, οι bodybuilders  θα μπορούσαν να  τα προμηθευτούν από «αντιπροσώπους» στο γυμναστήριο, αλλά ένας αυξανόμενος αριθμός χρηστών αγοράζει τώρα αυτά τα φάρμακα online χωρίς να γνωρίζει αν αυτά που αγοράζουν  είναι πλαστά και επικίνδυνα.

(In the past, body builders could source them from ‘dealers’ at the gym, but an increasing number of users are now buying these drugs online without any way of knowing whether what they’re buying isn’t counterfeit and dangerous)

Αγγλία φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια τα εργαστήρια

Τα υπόγεια εργαστήρια άρχισαν να ανθούν  μετά τη θέσπιση νόμου το 2012 ο οποίος απαγόρευσε την εισαγωγή στεροειδών και το 2015 η Εθνική Υπηρεσία για την καταπολέμηση του εγκλήματος συνεργάστηκε με τον οργανισμό αθλητισμού του Ηνωμένου Βασιλείου για την αντιμετώπιση του αυξανόμενου προβλήματος αυτών, διότι η ζήτηση αυξήθηκε δραματικά. Στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας που ονομάστηκε Επιχείρηση Bloodthirsty, χτυπησαν  σε τρία εργαστήρια στο West Midlands, το Μάντσεστερ και τη Βόρεια Ουαλία. Αλλά δεν είναι μόνο εκεί.

nintch

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, το 50% των φαρμάκων  που αγοράζονται ηλεκτρονικά είναι ψεύτικα. Η πλειοψηφία των φαρμάκων παρασκευάζονται σε λαθραία εργαστήρια σε χώρες όπως η Πολωνία, η Γερμανία, το Πακιστάν και η Τσεχική Δημοκρατία. Αλλά ένας αυξανόμενος αριθμός γίνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από ερασιτέχνες, αναμειγνύοντας στεροειδή σε σκόνη με λάδι. Μετά από αυτό, προστίθενται δύο χημικές ουσίες ευρέως διαθέσιμες από τους φαρμακοποιούς και θερμαίνονται σε μια προσπάθεια να σκοτωθούν τα βακτηρίδια.

Αστυνομικοί που πουλούν!

Αν και η αστυνομία σκοπεύει να επιβάλει το νόμο, υπάρχουν πολλά παραδείγματα διεφθαρμένων αστυνομικών που εισπράττουν χρήματα από ντόπα. Τον περασμένο Ιούνιο, ο επιθεωρητής Ντάρεν Λιούις  αποπέμφθηκε  επισήμως από την Μητροπολιτική Αστυνομική Υπηρεσία και στη συνέχεια φυλακίστηκε για τρεισήμισι χρόνια για τη λειτουργία εργαστηρίου  στεροειδών από το σπίτι του! Καταδικάστηκε για συνωμοσία για προμήθεια και  παραγωγή φαρμάκων  Κατηγορίας Γ .

Ο επιθεωρητής Ντάρεν Λιούις έκανε την κατασκευή και την πώληση των χαπιών. Ένα μήνα αργότερα, ένας άλλος αστυνομικός ο Gareth Golds, φυλακίστηκε για δύο χρόνια. Συνελήφθη μετά να πουλά  φάρμακα σε φίλους μέσω WhatsApp σε μελή μιας κλειστής ομάδας. Μετά από αυτό, ένας έμπορος από το Cheltenham, Glos, φυλακίστηκε για τρία χρόνια μετά τη δική του επιχείρηση “Steroids R Us”.

nintchdbpict0003112533691

 

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Darren Lewis φυλακίστηκε για τρεισήμισι χρόνια
το περασμένο έτος  για τη λειτουργία εργαστηρίου  στεροειδών στο σπίτι του

Ο Steve Wood, μέλος του φιλανθρωπικού οργανισμού κατά του εθισμού Open Road, αναφέρει πως είναι δύσκολο να γνωρίζουμε επακριβώς πόσα υπόγεια εργαστήρια είναι εκεί έξω, αλλά τα περισσότερα έχουν δημιουργηθεί  από ερασιτέχνες χημικούς. Θα είναι χιλιάδες τα εργαστήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο που κάνουν αναβολικά στεροειδή, τονίζει ο Steve Wood.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα