Αρχική » Shawn Rhoden Παραλίγο να πεθάνω!

Shawn Rhoden Παραλίγο να πεθάνω!

by admin

Αυτό που αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά είναι το συνειδητοποιημένο χημικό ρίσκο. Πολλοί θα πουν, μα καλά δεν έκανε εξετάσεις; λες και είναι αυτοκίνητο και θα το βάλουμε στη ράμπα, είναι μια τακτική που πολλοί και στην Ελλάδα με άνετο και προβεβλημένο τρόπο αναφέρουν ΝΑΙ ! έκανα εξετάσεις, είναι όλα καθαρά και συνεχίζω το μπουμπούνισμα!
Οι πραγματικά αποφασισμένοι άντρες και αυτοί είναι ελάχιστοι, ποτέ δεν θα σκεφτούν έτσι, οι εξετάσεις είναι μια ομολογία του τι ζεις καθημερινά,  ότι έχεις αποφασίσει να ξυπνάς με το περίστροφο κάθε πρωί και να παίζεις ρωσική ρουλέτα. Ο Ανθρώπινος οργανισμός δεν αντιδρά όπως εμείς σκεφτόμαστε, αλλά ξαφνικά δημιουργεί μια κατάσταση που δεν την υπολογίζουμε, έτσι ξαφνικά εκεί που καθόμαστε στο κρεβάτι, εκεί που γυμναζόμαστε ο κόσμος σκοτεινιάζει.

Ο δημοφιλής επαγγελματίας bodybuilder Shawn Rhoden, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη – ομολογία για την παραλίγο δραματική περιπέτεια της υγείας του.  Ο bodybuilder ήταν σε στάδιο “αγωνιστικής προετοιμασίας” για τον επαγγελματικό διαγωνισμό του Arnold Classic 2018 που διοργανώνεται από τον  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Οχάιο των ΗΠΑ.
Στην αρχή της συνέντευξης, ο Shawn Rhoden λέει ότι την περασμένη Παρασκευή ταξίδευε για να επισκεφτεί την οικογένειά του, στη Σάντα Μπάρμπαρα. Εντούτοις, παρατήρησε λίγο μετά την άφιξη του εκεί ότι δεν ένιωθε καλά. και πιθανότατα ένιωθε ότι είχε πιάσει γρίπη. Λίγο αργότερα, έκανε έμετο για πρώτη φορά, και συνέχισε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανέφερε  ο Rhoden.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας συνειδητοποίησε πόσο είχε αφυδατωθεί, αλλά περίμενε την επόμενη μέρα. Την επόμενη μέρα, όμως, το φαινόμενο συνεχίστηκε και έκανε πάλι εμετό! Ακόμη και αν προσπάθησε να αντισταθμίσει την τεράστια απώλεια υγρών, δεν μπορούσε να συνέρθει.

Shawn Rhoden: “Νόμιζα ότι είχα γρίπη”

Τότε ο Rhoden ήρθε σε επαφή με τον γκουρού – προπονητή του Chris Aceto, ο οποίος τον ζήτησε να πάει στο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατό, και να πάρει αλατούχο διάλυμα. Αφού είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τον πατέρα του, και είχε δώσει πρώτα αίμα, δεν είχε σκεφτεί τι θα αντιμετώπιζε σύντομα, αντί για μια συνηθισμένη εξέταση στη συνέχεια τον έφεραν αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας, επειδή είχαν  βρει εξαιρετικά χαμηλή την αιμοσφαιρίνη (4 αντί για το συνηθισμένο 14). Και αντί για την αναμενόμενη αλατούχα λύση, οι γιατροί του είχαν πει να κάνει αρκετές μεταγγίσεις αίματος!  Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν μπορούσε πραγματικά να συνειδητοποιήσει τι πραγματικά γινόταν στο σώμα του.


 

Μετά την πρώτη μετάγγιση του, ο  επικεφαλής γιατρός του είπε ότι έπρεπε να πάρει το καθαρό αίμα ακόμα πιο γρήγορα από αυτόν, διότι αλλιώς θα αιμορραγούσε μέχρι θανάτου!κάπου έντονα στο εσωτερικό του σώματος.  Εκείνη την στιγμή  συνειδητοποίησε για πρώτη φορά ότι θα ήταν σίγουρα κάτι πιο σοβαρό, είπε ο Shawn Rhoden . Το επόμενο πρωί, οι γιατροί συσκέφθηκαν για να καθοριστεί η αιτία της βαριάς αιμορραγίας, μετά  πραγματοποιήθηκε μια κολονοσκόπηση στον Shawn Rhoden και ανακάλυψε δύο έλκη. Μετά την έκτη μετάγγιση, η κατάσταση μετριάστηκε  σταδιακά και τελικά ξύπνησε ξανά. Μόνο εκ των υστέρων, είχε συνειδητοποιήσει πόσο κοντά ήταν το πρόβλημα, συμπεραίνει ο Shawn Rhoden.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα