Αρχική » Ουκρανός Ντίλερ δεν φταίω εγώ για τα χάπια που πήρε η μικρή!

Ουκρανός Ντίλερ δεν φταίω εγώ για τα χάπια που πήρε η μικρή!

by admin

Είναι μια ωμή αλήθεια για κάποιους τύπους  δεν φταίει ο διατροφικός θύτης αλλά το θύμα. Σε διαφορετική περίπτωση έχουμε το θάνατο ενός νεαρού κοριτσιού που θέλησε να χρησιμοποιήσει την ουσία DNP για να “κάψει” το λίπος. Διατίθεται κυρίως στους bodybuilders ως βοήθημα απώλειας βάρους, καθώς θεωρείται ότι ενισχύει δραματικά το μεταβολισμό. Το παραγόμενο φάρμακο είναι κίτρινο και άοσμο και προηγουμένως χρησιμοποιήθηκε ως ζιζανιοκτόνο και μυκητοκτόνο.

britney

Η Bethany Shipsey 21 ετών κατάφερε να αποκτήσει τα φάρμακα γρήγορα και εύκολα από τον Andrey Shepelev έναν ειδικό στους υπολογιστές και φανατικό τύπο του γυμναστηρίου (gym fanatic)
Τα δισκία στάλθηκαν στο σπίτι της οικογένειάς της στο Worcestershire σε μια θήκη DVD για να αποφευχθεί η ανίχνευση!  τώρα σε έρευνα που έγινε από την Daily mail μετά από ένα χρόνο από τον θάνατο της νεαρής γυναίκας, η ιστοσελίδα συνεχίζει να λειτουργεί. Η υπόθεση υπογραμμίζει τη δυσκολία να σταματήσει η προμήθεια του φαρμάκου στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η πλειοψηφία των ιστοτόπων εδρεύει στο εξωτερικό.

family

Οι έρευνες από την οικογένεια της Bethany Shipsey, κατέληξαν στην ιστοσελίδα που συνδεόταν  με τον Shepelev, 29 ετών, από την Ουκρανία, οποίος  παραδέχτηκε την πώληση των φαρμάκων. H βιομηχανική χημική 2,4-δινιτροφαινόλη, γνωστή ως DNP, σε μορφή χαπιού, σχεδιάστηκε να είναι φυτοφάρμακο και χημική βαφή, αλλά απαγορεύεται για ανθρώπινη κατανάλωση. Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθεί να διατίθεται στο εμπόριο στο διαδίκτυο ως υπερβολικά ισχυρό «fat burner»

Ο Αντρέι Σέπελεφ παραδέχτηκε ότι το DNP ήταν επικίνδυνο, αλλά δήλωσε ότι δεν ήταν υπεύθυνος για τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούσαν . «Το αγοράζεις και είναι δική σου ευθύνη», είπε. Ο  ίδιος λυπάται κατά κάποιο τρόπο αλλά δεν μετανοεί.. ‘I’m saddened but not sorry’

4938C2DA00000578-5393105-image-m-24_1518649251159

Τα βίντεο στο YouTube και οι διαφημίσεις στο Facebook  προωθούν την ουσία DNP ως βοήθεια απώλειας βάρους, με τους bodybuilders να λένε πώς ρίχνουν τεράστια ποσοστά λίπους σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Ο ιστότοπος του Shepelev ισχυρίζεται ότι πωλεί «υψηλής ποιότητας χημικά προϊόντα – έρευνας για ιδιωτικούς επιστημονικούς σκοπούς». Μια απαγορευτική μνημόνευση του προσθέτει ότι δεν είναι «για ανθρώπινη κατανάλωση», αλλά συνεχίζει να λέει για τις «απίστευτες ικανότητες απώλειας λίπους».

Ο ίδιος παραδέχτηκε τελικά ότι απέστειλε τα χάπια, αλλά δεν διώχτηκε ποινικά στην Ουκρανία, και δήλωσε ότι άρχισε να πωλεί τα χάπια διότι ο ίδιος ήθελε να χάσει μεγάλο βάρος.
Αυτά τα αγόραζε φτηνά στην Ουκρανία και τα πουλούσε σε διπλάσια τιμή! «Για κάποιο λόγο, το DNP είναι πολύ γνωστό στο Ηνωμένο Βασίλειο και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το πωλούν στο Ηνωμένο Βασίλειο», είπε.  Και πρόσθεσε: «Η απώλεια ενός παιδιού είναι το πιο φρικτό πράγμα που μπορεί να συμβεί στους γονείς. Αλλά θέλω να πω στους γονείς της ότι είμαι βέβαιος πως δεν είμαι εγώ που προκάλεσα το θάνατό της!»
Παραδέχτηκε ότι το DNP ήταν επικίνδυνο, αλλά δήλωσε ότι δεν ήταν υπεύθυνος για τους ανθρώπους που το έλαβαν. «Το αγοράζεις και είναι δική σου ευθύνη», είπε. «Τους έστειλα ότι ήθελαν!»

Ένα χρόνο μετά από το θάνατό της, ο δικτυακός τόπος που χρησιμοποίησε η 21χρονη Bethany εξακολουθεί να λειτουργεί , παρά τη διερεύνηση από την εθνική μονάδα καταπολέμησης του Οργανισμού Τροφίμων (FSA) – η οποία είναι ανίκανη να ενεργεί εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Η μονάδα εγκληματικότητας της FSA δήλωσε ότι είχε περάσει μυστικές πληροφορίες στην Εθνική Αστυνομία της Ουκρανίας που διερευνά. Ένας εκπρόσωπος δήλωσε: «Η ευθύνη για την επακόλουθη λήψη μέτρων επιβολής είναι  στις ουκρανικές αρχές».

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα