Αρχική » Ανδριάνα Καγιά To μαζικό σαβούριασμα της παρέας!

Ανδριάνα Καγιά To μαζικό σαβούριασμα της παρέας!

by admin

Η αθλήτρια της ελληνικής ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης ΕΟΣΔ Ανδριάνα Καγιά, δημοσιοποιεί την άποψη της στους fans για την διατροφική ακολουθία, την καθημερινή ρουτίνα  και παράλληλα στηλιτεύει τις διατροφικές αποκλίσεις,  επισημαίνοντας τα αυστηρά πλαίσια της μυϊκής κουλτούρας , τονίζει :
“Πίσω από κάθε αθλητή βρίσκονται Σάββατα πρωί χωρίς ξεκούραση και χουζούρεμα γιατί η Σαββατιάτικη προπόνηση είναι πάντα νωρίς. Βρίσκονται αυστηροί κανόνες διατροφής, κανόνες που δεν του επιτρέπουν ν’ ακολουθήσει στο μαζικό σαβούριασμα της παρέας.”

DSC_6794

Όπως  δημοσιοποίησαν  στο παρελθόν τα media στο διαδίκτυο,  ασχολείται με το fitness μοντελινγκ κάνοντας σχετικά πρότζεκτ, βίντεο προετοιμασίας αλλά και επιλεγμένες model/aesthetic φωτογραφίσεις στο Παγκρήτιο διαγωνισμό ομορφιάς miss Κρήτη το 2015, που όπως η ίδια λέει ήταν το “ζέσταμα” για τα stage των αγώνων σωματικής διάπλασης, όπου εκεί ανήκει!

87


88


kaya_3

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα