Αρχική » Ο γκάνγκστερ BODYBUILDER τα είχε μεγάλα! στη πιάτσα

Ο γκάνγκστερ BODYBUILDER τα είχε μεγάλα! στη πιάτσα

by admin

Οι παλιοί θα το καταλάβουν, υπάρχει μια στόφα ανδρών όπως ο Craig Monson που πραγματικά συνδύαζαν μύες και δύναμη. Άντρες που εκπροσωπούσαν το απόλυτο δυναμικό αρσενικό, το γνήσιο και παραδοσιακό, ένα σκληρό προπονητικό  style, μια αντικουλτούρα, μακριά από τους συμβιβασμούς και την κούφια λεκτική φιγούρα. Όπως αντιλαμβάνεστε δεν είχαν καμία σχέση με τις selfie, και τις εκ του ασφαλούς δηλώσεις, στο facebook, διότι τότε είχαμε να κάνουμε με την αδυσώπητη πιάτσα, όπου εδώ ήσουν μόνος.

Craig Monson προπόνηση στο δρόμο

1g

Ο Craig Monson ήταν ένας διαβόητος γκάνγκστερ στη δεκαετία του 1960 και του 70, αλλά θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα τέρατα ΜΥΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ  των αρχών της δεκαετίας του 1980. Με 310 λίβρες βάρος  (140 κιλά) και διάμετρο στα  χέρια 23 1/4 ιντσών  στα (58,5 cm)


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Yo7EBuVFxYY”]


Ο Craig Munson και ο αδελφός του ήταν μέλη μιας συμμορίας που ονομαζόταν  “The Avenues”  και είχε πολύ μεγάλη επιρροή στην πρώιμη περίοδο της συμμορίας  “Crips” μιας αφροαμερικάνικης συμμορίας που  ιδρύθηκε στη πόλη των αγγέλων, το Λος Άντζελες το 1969. Ξεκίνησαν σαν μια τοπική συμμορία και εξελίχθηκαν σε μια από τις πιο επικίνδυνες συμμορίες παγκοσμίως.

20g

 

Ο Craig Munson πήγε στη φυλακή για τη δολοφονία ενός διαρρήκτη στο σπίτι του. Και έκανε περίπου 5 χρόνια φυλάκισης. Ο CT fletcher έχει μιλήσει γι ‘αυτόν, ο Craig ήταν 20 ετών με ήδη 22 ίντσες χέρια και 240 λίβρες το 1971!


[pp_gallery gallery_id=”40647″ width=”200″ height=”200″]


O Nick’s Strength and Power αναφέρει : The Best Built Gangster Ever

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”_xMeFYwzTFQ”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα