Αρχική » Αγγλία έλεγχος για Ντόπα σε αγώνες Bodybuilding;

Αγγλία έλεγχος για Ντόπα σε αγώνες Bodybuilding;

by admin

Η είδηση είναι εντυπωσιακή,  θα γίνει έλεγχος αντιντόπινγκ;  σε αγώνες bodybuilding & fitness και σύμφωνα με τα πρότυπα της WADA; Ναι ! είναι αλήθεια, αυτό δημοσιεύτηκε! στην επίσημη  ιστοσελίδα της ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης του Ηνωμένου Βασιλείου, στους φετινούς εθνικούς αγώνες  UKBFF UK Nationals και στο Scottish Grand Prix όπου θα ελεγχθούν για άλλη μια φορά, για doping, οι συγκεκριμένες αθλητικές εκδηλώσεις, ενώ ο έλεγχος  θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα της WADA.

UKBFF  Βitish Nationals

UKBFF_British_20133

 If bodybuilding is to continue to grow, it must surely take the first option. This is why this year’s UKBFF UK Nationals and Scottish Grand Prix will once again be tested events, with doping carried out to WADA standards.

Οι Βρετανοί αναφέρουν έλεγχο στα πλαίσια της WADA 

Επίσης αναφέρεται: πως αντίθετα ο πρόεδρος του NPC, (JIM MANION)  συμπεριλήφθηκε τον περασμένο μήνα στον κατάλογο  της WADA και  έχει διαπράξει παραβιάσεις ντόπινγκ ενώ τελεί υπό αναστολή μέχρι τον Οκτώβριο του 2021.

The president of the NPC, by contrast, was last month included on a WADA list of athlete support personnel who have committed anti-doping violations. “All athletes are prohibited from associating with any such athlete support personnel,” the WADA statement said. The suspension lasts until October 2021.

Αντίθετα η IFBB είναι καθαρή από τον κατάλογο  της WADA και συγκριμένα Ανακοινώθηκε επίσης τον Δεκέμβριο ότι το bodybuilding θα αποτελέσει μέρος των φετινών Αγώνων της Νότιας Αμερικής, μια άλλη τεράστια εκδήλωση πολλαπλών αθλημάτων που διοργανώνονται από τις εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές. Το bodybuilding ήταν επίσης μέρος των Ασιατικών Αγώνων και ήταν μέρος του πολιτιστικού προγράμματος που συνδέθηκε με τους τελευταίους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Όλοι οι bodybuilders που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις προέρχονται από την IFBB. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η IFBB είναι ο μόνος οργανισμός που αναγνωρίζεται από την Παγκόσμια Ένωση Διεθνών Αθλητικών Ομοσπονδιών (GAISF), η οποία αποτελεί το όργανο ομπρέλας για όλες τις διεθνείς αθλητικές ομοσπονδίες.

Η IFBB αναγνωρίζεται επίσης από 90 εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές και έχει υπογράψει τον κώδικα του Παγκόσμιου Οργανισμού για την καταπολέμηση του ντόπινγκ (WADA).

δείτε επίσης εδώ 

IFBB είναι εναντίον των αναβολικών!
τώρα και με σεμινάρια
002-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα