Αρχική » Τσουβάλια με ανδρογόνα αλλά και ωραίες κυρίες

Τσουβάλια με ανδρογόνα αλλά και ωραίες κυρίες

by admin

Φιλόδοξοι πρωτεινάδες έφτιαξαν την δικιά τους πρωτεΐνη, αλλά και χημικοί οραματιστές ανέβασαν τα στάνταρ στην παρασκευή αναβολικών στεροειδών φαρμάκων με τα δικά τους εργαστήρια.
Την τελευταία δεκαετία άντρες και γυναίκες που μετρώνται σε εκατομμύρια πελάτες αύξησαν την ζήτηση και συνεπώς ώθησαν την παράγωγη των αναβολικών στεροειδών φαρμάκων σε πρωτοφανή επίπεδα αύξησης.
Από την κεντρική Ευρώπη, τις πρώην χώρες του ανατολικού μπλοκ έως και την μεσόγειο τα παράνομα εργαστήρια παρασκευής φαρμάκων εμφανίστηκαν ως ένας αντικαταστάτης της παραδοσιακής φαρμακευτικής βιομηχανίας.

knipsel

Τσουβάλια με πολλά κιλά πρώτης ύλης, εισαγόμενης κυρίως από την κίνα, είναι η βάση της δημιουργίας για ένα δραστικό και αρκετά κερδοφόρο φάρμακο που στόχο έχει τους οπαδούς του γυμναστηρίου και τους ακόλουθους των μυϊκών forum στο διαδίκτυο.

Κατασχεθέντα τσουβάλια στη Γερμανία με πρώτη ύλη προπαρασκευής
αναβολικών στεροειδών φαρμάκων τα κέρδη είναι τεράστια

tom-van-der-put-20180202152048-5-1

 

Για παράδειγμα στην ευημερούσα οικονομία της Γερμανίας το  ίδρυμα  για τον εθισμό Novadic-Kentron μίλησε για την νέα χημική τάση εξάρτησης και παράλληλα εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το φαινόμενο, επισημαίνοντας πως … Χωρίς ιατρική παρακολούθηση, η χρήση ορμονών μακροπρόθεσμα είναι εξαιρετικά επιβλαβής για την υγεία.

Το κοινό δοκιμάζει τις νέες χημικές τάσεις στο σώμα του

Η εξέλιξη της αθλητικής διατροφής στα πλαίσια μια νόμιμης προώθησης συμπληρωμάτων διατροφής αποτέλεσε την νομιμοφανή κάλυψη για χιλιάδες επιδόξους πωλητές αναβολικών στεροειδών φαρμάκων που με βιτρίνα την πώληση πρωτεϊνών – βιταμινών αναζήτησαν τα υπέρογκα κέρδη, προωθώντας την χημική κουλτούρα σε χιλιάδες εν δυνάμι πελάτες που στόχο είχαν την κατάκτηση της ιδεατής μυϊκής εικόνας.

DSCF8640

 

Φυτώριο επίσης αποτέλεσε το κρυφό Back stage των χιλιάδων μυϊκών αγώνων και διαγωνισμών, όπου το παρασκήνιο αποτέλεσε την λαϊκή φαρμακευτική αγορά του πάρα –δώσε στα πλαίσια ενός βιτρινάτου ιδεολογήματος που προωθούσε τα αθλητικά ιδεώδη, αλλά στη βάση του διακρίνονταν από ένα πολύβουο αγοραστικό κοινό που δοκίμαζε τις νέες χημικές τάσεις στο σώμα του.

Σεξισμός – Μυϊκοτητα – Αναβολισμός  

Η Βιομηχανία της μυϊκής εικόνας ξεπέρασε τα στενά πλαίσια του αγωνιστικού γίγνεσθαι, FDA, INTERPOL, EUROPOL, WADA, οργανισμοί δίωξης και φαρμακευτικού ελέγχου το αναφέρουν  καθημερινά.  Η μυϊκή εικόνα συνταυτίστηκε με την “απαραίτητη υγεία των social media”  και  τελευταία με την αισθησιακή μυϊκή προώθηση που στόχο έχει την προβολή.

Η Μηχανή δισκιοποίησης παράγει χιλιάδες χαπάκια
αναβολικών στεροειδών για να καλύψει την 
ζήτηση

213213

 

Τώρα προπονητές, αθλητές, αθλητικοί παράγοντες έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τα παράνομα φαρμακευτικά εργαστήρια για να καλύψουν την ζήτηση, αλλά παράλληλα  και οι νέες εμφανίσιμες  γυναίκες προωθούνται στην αγοραστική ζήτηση. Το αγωνιστικό πλαίσιο είναι και μια δικαιολογία, που φιγουράρει μπροστά από το συνεχές αναπτυσσόμενο πελατολόγιο.

Το φαινόμενο έχει ξεφύγει, διότι είναι υπέρογκα κερδοφόρο, με αποτέλεσμα οι όποιοι παράγοντες της μυϊκής κοινότητας ή των αθλητικών οργανισμών  που προωθούν  την μυϊκή εικόνα να  μοιάζουν αδύναμοι να αντιμετωπίσουν αυτό που ήρθε και συνεχώς εξελίσσεται  ως τάση φαρμακευτικής λατρείας.  Παράλληλα η προώθηση της ποιοτικής θελκτικής γυναικείας σιλουέτας έθεσε και μια νέα δυναμική στην εξέλιξη της φαρμακολογίας, διότι ωραιοποίησε και αισθητοποίησε  την εικόνα.

sdf

Η φτηνή χημική επιλογή, αλλά και η πιο εξελιγμένη χημική χρήση που αποτέλεσε τον ιδεολόγημα του πρώην ανατολικού μπλοκ, έχει επενδυθεί σήμερα στους πάγκους με τις πρωτεΐνες, στα αποδυτήρια των αγώνων και στα κινητά τηλεφωνά των χρηστών. Στο παρελθόν η διαμάχη ήταν μεταξύ ανατολικών και δυτικών, σήμερα έχει εξαπλωθεί ως μυϊκή τάση που διαπερνά όλες τις  κοινωνικές τάξεις.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα