Αρχική » Βάρη φάρμακα & Μαστούρα

Βάρη φάρμακα & Μαστούρα

by admin

Στιγμές χαλάρωσης, είναι η συνήθεια του όλα μέσα! Εδώ δεν έχουμε αρχαιοελληνικά πρότυπα και φιλοσοφικά ιδεώδη, όπως και δεν έχουμε μέγα Ναπολέοντα και ολυμπιακό όραμα στο bodybuilding ένα πιστεύω του αποθανόντα προέδρου της IFBB Ben weider

To βιβλίο του Δρ Weider για τον Ναπολέοντα ήταν
” Οι πόλεμοι κατά του Ναπολέοντα: Αποκάλυψη του μύθου των ναπολεωνικών πολέμων”

ben-weider-patron-of-the-arts

 

Μια νέα επανασταστική
πραγματικότητα στη μυϊκή κοινότητα

Και εδώ έχουμε την τάση της χαλάρωσης,  από τον απλό ναργιλέ με καπνό έως το χόρτο, είναι πια ένα παγκόσμιο φαινόμενο που εκδηλώνεται , μια εσωτερική ανάγκη έκφρασης που συνδυάζει την μυϊκότητα με την χαλαρωτική μαστούρα.

NEW

Μην κρυβόμαστε, κάποιοι που το διαβάζουν αυτό έχουν ένα φίλο μια φίλη που χαλαρώνει με λίγο χόρτο στο καναπέ, στο κρεβάτι στην πολυθρόνα μετά από την καταπιεστική προπόνηση και την συνεχόμενη φαρμακοδοσολογία. Είναι το τσιγάρο δίπλα στο καρνέ με τα τηλέφωνα των πελατών για personal, είναι το πακέτο χόρτο δίπλα στο πακέτο με τα winstrol τα ανδρογόνα και τις νεοαφειχθέν κούτες με πρωτεΐνες.

Η γιγαντιαία χρήση αναβολικών στεροειδών φαρμάκων και η παγίωση της πεποίθησης σε πρώτο στάδιο στα μυαλά των  teenagers  ότι χωρίς ντόπα δεν φτιάχνεσαι σε δεύτερη φάση χωρίς ντόπα δεν γυμνάζεσαι , επέφερε και αυτή την κουλτούρα όπου σιγά –σιγά θα εμπεδωθεί ως μια αναγκαιότητα έκφρασης και τακτικής όπου θα συνδυάζεται η αναγκαιότητα των φαρμάκων με το χασίσι και επιστροφή στη φύση!

Ίσως τα συμφέροντα Αμερικανών και Ευρωπαίων που μαλώνουν για τους διαγωνισμούς , δεν χωρά και το χαλαρωτικό φαινόμενο , όπως χάθηκε και το παιχνίδι με την ντόπα έτσι φαίνεται πως θα χαθεί και η αγορά της μαστούρας.

Δείτε επίσης εδώ  

Χασικλής & Bodybuilder η μαστούρα επιστήμη;
cannabisgym_feature-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα