Αρχική » Κύμα Οργής για την Κοροϊδία στον Ronnie Coleman

Κύμα Οργής για την Κοροϊδία στον Ronnie Coleman

by admin

Οι περιπαικτικές δηλώσεις στο Instagram των Mischa Janiec και Yannis Karrer για την τεχνική προπόνησης του Ronnie Coleman στους ώμους (ανυψώσεις) προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο. Σε μια περίοδο που ο πρώην Mr. Olympia έχει ολοκληρώσει ακόμη μια εγχείρηση, από τις πολλές που έχει κάνει λόγω μυοσκελετικών προβλημάτων, οι δυο νεαροί άντρες προέβαλαν ένα προπονητικό στιγμιότυπο στο διαδίκτυο, σχολιάζοντας ειρωνικά τον Coleman. (δείτε εδώ)

Καταδίκασαν Markus Ruhl και  ο Matthias Botthof

Χιλιάδες fans απέστειλαν μηνύματα οργής, καυτηριάζοντας την συμπεριφορά των Mischa Janiec και Yannis Karrer. Όμως και γνωστοί bodybuilders καταδίκασαν αυτή την συμπεριφορά τους όπως οι Matze Busse, Heiko Kallbach, ο Steve Benthin που δημοσίως τους επέκριναν αλλά και ο Markus Ruhl και ο Matthias Botthof έχουν επίσης επισημάνει στις σελίδες τους στο Instagram την «ανήθικη ιστορία » των  ProBro boys. Άγριες ύβρεις, και κατηγορίες αναρτήθηκαν από fans και στα κανάλια των Steve Benthin και Markus Ruhl.

44D

Απέβαλαν από το γυμναστήριο τον Mischa Janiec  

Μετά από αυτό, στο Instagram, το γυμναστήριο Muscle Gym Cologne” ανακοίνωσε την απαγόρευση εισόδου στον Mischa Janiec   λόγω έλλειψης σεβασμού στο πρόσωπο του Ronnie Coleman και καλούν και άλλα τοπικά γυμναστήρια να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους!

nach-ronnie-coleman-diss-gym-verbot-fuer-mischa-janiec-1

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα