Αρχική » Paolo Lamprou Μπορεί να είμαι ο χειρότερος τύπος που έχεις γνωρίσει στη ζωή σου!

Paolo Lamprou Μπορεί να είμαι ο χειρότερος τύπος που έχεις γνωρίσει στη ζωή σου!

by admin

Λάμπρου o αθλητής της ελληνικής ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης ΕΟΣΔ  δηλώνει: Μπορεί να είμαι ο χειρότερος τύπος που έχεις γνωρίσει στη ζωή σου. Αλλά στη δουλειά μου είμαι υπεύθυνος, σοβαρός και σέβομαι τα χρήματα που παίρνω! παρακάτω η δημοσίευση :

Αξιοθαύμαστη σωματική πρόοδος με 100% φυσικό τρόπο από τον 20χρονο Stamatis σε διάστημα 4 μηνών παρά μια εβδομάδα.
Μια εικόνα = χίλιες λέξεις και τα λόγια είναι περιττά. Δε χρειάζεται να πω ούτε εγώ αν είμαι καλός σε αυτό που κάνω ούτε να φτάνουν στα αυτιά μου σχόλια άλλων “γυμναστών” και “διατροφολόγων” που υποστηρίζουν οτι είμαι αθλητής και όχι διατροφολόγος και πως είμαι μόνο για να κουβαλάω βάρη. Το ποιος δεν είναι καλός στη δουλειά του φαίνεται πρώτα απο τη σωματική του εικόνα και απο τον τρόπο που προπονείται. Οπότε εάν είστε ανίκανοι να έχετε ένα Α σωματικό επίπεδο μη μου το παίζετε οι personal trainers και οι προπονηταράδες του αιώνα. Εκτίθεστε μόνοι σας όταν είστε ανίκανοι να φτιάξετε πρώτα τον εαυτό σας! Εξάλλου βλέπουμε κάθε μέρα πως γυμνάζεστε και πως τρέφεστε οπότε δυστυχώς δε πείθετε….. Σταματήστε να ασχολείστε με τη δουλειά των άλλων και δείξτε τι αξίζετε μέσα απο τη δουλειά σας και όχι με το να προσπαθείτε να ρίξετε τον συνάδελφο σας με τα λόγια!
Μπορεί να είμαι ο χειρότερος τύπος που έχεις γνωρίσει στη ζωή σου. Αλλά στη δουλειά μου είμαι υπεύθυνος, σοβαρός και σέβομαι τα χρήματα που παίρνω! Γι αυτό και όσοι έχουν δουλέψει μαζί μου δε με αλλάζουν.

27709646_1822883717762678_6326934420224790895_o

 

Stamatis Zontanos Το μόνο που έχω να πω είναι πως είμαι τυχερός να σε έχω προπονητή μου…χωρίς εσένα δεν θα έφτανα εδώ που έχω φτάσει μέχρι σήμερα….και ακόμα έχω να αποδείξω πολλά..we just started ????????????????

2

Διαχείριση

Paolo Lamprou
Paolo Lamprou Σου το είχα πει ότι γίνεται και ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή ότι στο χέρι σου είναι! Έχω αναλάβει αρκετούς μέχρι σήμερα και είσαι από τους λίγους που το θέλουν τόσο πολύ και πιέζονται τόσο για να το πετύχουν! Μέχρι το καλοκαίρι θα είσαι σε πολύ καλό επίπεδο κ μ ως του χρόνου θα είσαι έτοιμος για αγώνα 🙂

1

Διαχείριση

Stamatis Zontanos
Stamatis Zontanos Paolo Lamprou θα τα δώσω όλα αυτή τη περίοδο ώστε να είμαι σε πολύ καλο επίπεδο για αγώνες…έχουμε να αποδείξουμε πολλά ακόμα ????????????????

1

Διαχείριση

Giannis Pettas
Giannis Pettas Mpravo paidia sas zilebo alla me tin kali ennoia !!! Stamati all the best fight hard train hard !!!!

1

Διαχείριση

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα