Αρχική » O Mischa Janiec και οι φίλοι του κοροϊδεύουν τον Ronnie Coleman !

O Mischa Janiec και οι φίλοι του κοροϊδεύουν τον Ronnie Coleman !

by admin

Εάν ισχύει, o natural bodybuilder Mischa Janiec και οι φίλοι του κατά την διάρκεια ενδοεπικοινωνίας αποφάσισαν να κοροϊδέψουν τον Ronnie Coleman. Είναι μια άλλη πραγματικότητα πιο συγκλονιστική και απάνθρωπη. Εδώ όμως, δεν κρίνεται η βιομηχανία, που ουσιαστικά είναι υπεύθυνη για την χημικοφαρμακευτική κατρακύλα, αλλά ένας άνθρωπος που ήταν το εργαλείο της βιομηχανίας και τώρα πληρώνει τα σπασμένα.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”mjw69qgJ7Zc”]

Ο Ronnie Coleman επενδύθηκε από την βιομηχανία ως ένα πειραματόζωο που του εκμεταλλεύτηκαν την αγάπη του για τα σίδερα, εκεί επένδυσαν οι άνθρωποι του γραφείου.
Τώρα η επένδυση είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα, διότι χιλιάδες ή και εκατομμύρια young boys έγιναν gym junkies όπως τα χαρακτηρίζουν οι αγγλοσάξονες  ή και natural και κοροϊδεύουν ένα από τα υπέρμετρα πρότυπα. Είναι ένα παιχνίδι εντυπωσιασμού, χωρίς κανόνες, που στόχο έχει τους πελάτες – οπαδούς και τους followers.

δείτε επίσης εδώ 

Paolo Lamprou Μπορεί να είμαι ο χειρότερος τύπος
που έχεις γνωρίσει στη ζωή σου!

ddcc-726x400

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα