Αρχική » Αυτός ο τζούνιορ είναι χορτοφάγος και έχει μυϊκές επιτυχίες!

Αυτός ο τζούνιορ είναι χορτοφάγος και έχει μυϊκές επιτυχίες!

by admin

Αυτός ο τζούνιορ είναι χορτοφάγος έχει επιτυχίες και είναι natural, όπως αναφέρει: “Μου άρεσε να γίνω vegan για πολύ καιρό, αλλά φοβόμουν πολύ λόγω των στερεοτύπων της απώλειας μυών και ενδεχομένως παρεμπόδιζε την προπόνηση  μου στο γυμναστήριο. Μετά από πολλές έρευνες, έχω πεισθεί πλήρως ότι ήταν δυνατό να φτάσω στους στόχους μου για το bodybuilding και να είμαι vegan ταυτόχρονα. Την επόμενη μέρα γύρισα  ως vegan και ποτέ δεν κοίταξα πίσω”.

Jack-Stayner-bulk-ripped-vegan-diet-1230135

Ο Jack Stayner, 19 ετών, εμπνεύστηκε από τους αγαπημένους  του σούπερ ήρωες για να ασχοληθεί με βάρη σε ηλικία  14χρονων, ακολουθώντας το μονοπάτι για να γίνει διεθνής bodybuilder, αποφασίζοντας να ξεκινήσει το bodybuilding το 2016, ο Jack εντάχθηκε στο Xercise4Less στο Newcastle-under-Lyme όπου τώρα εργάζεται και ως προσωπικός προπονητής.  Μέσα σε ένα χρόνο, ο έφηβος τερμάτισε δεύτερος στη World Natural Bodybuilding Federation το Νοέμβριο.

Jack

 

Ο Jack πρόσθεσε: κατάφερα να έχω την καλύτερη φυσική κατάσταση και τη σωματική διάπλαση που μου επέτρεψε να λάβω τον τίτλο και να εξασφαλίσω πρόσκληση για να συμμετάσχω με όλους τους άλλους πρωταθλητές του Ηνωμένου Βασιλείου και να σχηματίσω μια ομάδα για ένα ταξίδι στην Βοστώνη για να αγωνιστώ στο διάσημο World Natural Bodybuilding Πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας μας. 

Jack-Stayner-ripped-bulk-vegan-diet-680268

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα