Αρχική » Phil Heath το διαιτολόγιο πριν το Mr Olympia ! new video

Phil Heath το διαιτολόγιο πριν το Mr Olympia ! new video

by admin

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το Διαγωνισμό του Mr  Olympia 2017, ο Phil Heath επισκέφθηκε ένα αστυνομικό τμήμα στις ΗΠΑ και μίλησε με την ειδική ομάδα του τμήματος  για τη στρατηγική της διατροφής του, εννέα εβδομάδες πριν από το μεγαλύτερο show bodybuilding στον κόσμο. Τώρα το βίντεο που γυρίστηκε εκείνη την εποχή δημοσιεύτηκε.

Στο βίντεο, ο Phil Heath είπε ότι εννιά εβδομάδες πριν από το Mr. Olympia καθημερινά από τις 5:00 – 5:30 θα κάνει την πρώτη μισή ώρα cardio στο Stairmaster ή το διάδρομο. Για να σιγουρευτεί ότι είναι επίσης στη “ζώνη καύσης λίπους”, χρησιμοποιεί έναν ανιχνευτή καρδιακών παλμών και φροντίζει πάντα να εξασκείται  στην περιοχή των καρδιακών παλμών από 140 έως 150 παλμούς ανά λεπτό. Αμέσως μετά επιστρέφει στο σπίτι για να κάνει  ένα ντους και να πάρει το πρώτο του πρωινό γεύμα. Ο Heath καταναλώνει 225 γραμμάρια κοτόπουλου, 1,5 έως 2 φλιτζάνια λευκού αυγού και περίπου 60 γραμμάρια υδατάνθρακες – που αποτελείται από κρέμα ρυζιού ή πλιγούρι βρώμης. Για να ανταποκριθεί στις “ανάγκες του σε βιταμίνες”, εκτός από το πρώτο “Γεύμα”, καταναλώνει μια πολυβιταμίνη.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”V9-2vEIPQBE”]

Κάθε 2 με 2,5 ώρες ένα άλλο γεύμα είναι στο μενού. Σε γενικές γραμμές, καταναλώνει  περίπου 6.400 θερμίδες την ημέρα, αλλά αυτά είναι το τέλος της προετοιμασίας, στη συνέχεια,  είναι λίγο λιγότερο, δήλωσε ο Phil. Όσο για τα γεύματα, για το Mr. Olympia βασίζεται είτε σε 225g κοτόπουλο, ταρτάρ βόειο κρέας, γαλοπούλα, λευκά ψάρια και φυσικά τα λευκά αυγά του. Συνολικά,  500g πρωτεΐνης την ημέρα, ο ίδιος  θα πρότεινε σε σοβαρούς αθλητές τουλάχιστον 3,3g πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους, συνεχίζει ο Heath.

Όσον αφορά τα ψάρια, ο Phil Heath “ορκίζεται” κυρίως στα *τυλάπια, Στο τέλος της προετοιμασίας του για τον αγώνα, παίρνει όλες τις πρωτεΐνες του αποκλειστικά από ψάρια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του . Συνολικά, ο Heath καταναλώνει  περίπου 6 κιλά φαγητού σε μερικές μέρες – δηλαδή  τυλάπια . Όσο πιο κοντά είναι ο διαγωνισμός του Olympia  καταναλώνει λιγότερους υδατάνθρακες. Στο τέλος, υπάρχουν “μόνο” τέσσερα από τα οκτώ γεύματα με υδατάνθρακες του, αναφέρει ο Heath. Για να προλάβει τον καταβολικό «διάβολο» κατά τη διάρκεια της διατροφής, ο Phil Heath αντιμετωπίζει τον εαυτό του καλά τη νύχτα, «ώστε να μπορεί να πάρει την πρωτεΐνη του ανά 3 έως 3,5 ώρες».


*Τα Τίλαπια είναι κυρίως ψάρια γλυκού νερού που κατοικούν σε ρηχά νερά, λίμνες, ποτάμια και λίμνες και λιγότερο συχνά βρίσκονται σε υφάλμυρα νερά


Όσον αφορά την πρόσληψη νερού, ο Phil Heath καταναλώνει λίγο λιγότερο από 9 λίτρα την ημέρα. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας πριν από τον διαγωνισμό του Olympia, όμως, υπάρχει μόνο ένα μεγάλο μπουκάλι νερό που καταναλώνει για αρκετές ημέρες αργότερα, ενώ εξακολουθεί να κάνει  τα 5-6 κιλά φαγητού την ημέρα.

Επίσης εδώ όλα για τον Phil Heath

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα