Αρχική » Φουσκωτά αδέρφια! θέλουν να μοιάσουν στον Σβαρτσενέγκερ

Φουσκωτά αδέρφια! θέλουν να μοιάσουν στον Σβαρτσενέγκερ

by admin

Καθένας με τον τρόπο του, κάποιοι  χρησιμοποιούν κλασικά φάρμακα, ανδρογόνα, winstrol,  anavar τεστοστερόνες, αυξητική ορμόνη, κάποιες γυναίκες επιλέγουν πλαστικές εγχειρήσεις, για διόγκωση στήθους, γλουτών, χειλιών. Εδώ τα φιλόδοξα αδέρφια έχουν μια αξιοπρόσεκτη αμεσότητα, στη προσπάθεια για βελτίωση, με την έκχυση διογκωτικών ουσιών στο σώμα τους, στόχος, να μοιάσουν στο ίνδαλμα τους, στον Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”CJI5Bzb1Bug”]

Παρόλο που τα φάρμακα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για κτηνιατρικούς σκοπούς, η Βραζιλία έχει δει αύξηση των ατόμων που κάνουν έγχυση του “συμπληρώματος” για να γίνουν μεγαλύτεροι, με πιο γρήγορο τρόπο!

Οι αδελφοί, από το Rio de Janeriro της Βραζιλίας, λένε ότι ξεκίνησαν πρώτα με στεροειδή επειδή ένιωθαν ότι ήταν “πολύ κοκαλιάρηδες” – όταν ο κ. Geraldo ζύγιζε 49 κιλά ως έφηβος και ο Pereira ζύγιζε 70 κιλά.

Ονομάζονται τα αδέρφια..  Hulk και Conan

Όπως δημοσιεύεται οι Bodybuilders Tony ‘Hulk’ Geraldo, 49 ετών, και Alvaro ‘Conan’ Pereira, 50 ετών, δικέφαλους μυς μεταξύ 25 και 28 ίντσες έχουν αποκαλύψει ότι εγχέονται με στεροειδή και κάνουν μια  εξαντλητική  γυμναστική και διατροφή..αυτό λένε τα media και συνεχίζουνΟ Tony ‘Hulk’ Geraldo, 49 ετών, και ο Αλβάρο «Κονάν» Περέιρα, 50 ετών, νοσταλγούν τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ – και ονειρεύονται να μοιάζουν με τον Κονάν τον Βάρβαρο!

Έτσι, τα αδέλφια  τακτικά χρησιμοποιούν  στεροειδή που χρησιμοποιούνται ως βιταμίνη! για αγελάδες και άλογα – τις οποίες ο γιατρός τους τους προειδοποίησε να μην πάρουν. Το ζευγάρι καταναλώνει επίσης έως και 12.000 θερμίδες ανάμεσά τους κάθε μέρα – και συχνά τρώνε  12 μπανάνες και έξι ασπράδια αυγών πριν από μια προπόνηση.

Ο Geraldo είπε ότι η σύζυγός του,  ηλικίας 27 ετών, δεν συμφωνεί με τη λήψη στεροειδών ειδικά επειδή έχει υψηλή αρτηριακή πίεση

Bodybuilder (1)

Αρέσουν στις βραζιλιάνες !

Ο Τόνι είπε: Τη γυναίκα μου δεν της αρέσει, όμως είμαι ευτυχής με τον εαυτό μου, πρέπει να με δεχτεί! όπως και εγώ ή θα πρέπει να προχωρήσουμε με διαφορετικούς τρόπους. Άλλες γυναίκες αγαπούν το μέγεθός μου, τους αρέσει. Μόλις περπατούσαμε μπροστά στο γυμναστήριο μου και της είπα (της γυναίκας μου): Κοίτα, αν δεν με θέλεις, υπάρχουν πολλά άλλα κορίτσια που το κάνουν τότε, έδειξα  όλα τα κορίτσια  που έρχονται να μου μιλήσουν !

Bodybuilder (2)

Ο  Geraldo, ο οποίος έχει δικέφαλο δικέφαλο 28 ιντσών, και ο  Pereira χρησιμοποιούν το φάρμακο από την εποχή που ήταν έφηβοι, αλλά ενώ λένε ότι υπήρξε μια εποχή κατά την οποία ήταν «εθισμένοι στο να μεγαλώσουν», λένε ότι το έχουν τώρα υπό έλεγχο.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα