Αρχική » Τον κατηγορούν ότι γέμισε Synthol ! ζηλεύουν το σβέρκο;

Τον κατηγορούν ότι γέμισε Synthol ! ζηλεύουν το σβέρκο;

by admin

Τον κατηγορούν ότι γέμισε με Synthol, συγκεκριμένα ότι έχει αρκετό στο σβέρκο! Όπως δημοσιεύεται ο γυναικείος κόσμος το βρίσκει ελκυστικό…το “λαιμό του ταύρου”. Ο Αμερικανός Jon Anderson ανήκε κάποτε στους δυνατότερους άνδρες του κόσμου και επίσης προσπάθησε ως επαγγελματίας παλαιστής. Ωστόσο εδώ και χρόνια, είναι ένας  IFBB Pro και από τότε έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο άθλημα  του bodybuilding. Λόγω ότι ασχολήθηκε με τη πάλη πέρα ​​που είναι μια αιτία για την  έντονη ανάπτυξη των μυών του λαιμού το, και ο  συνδυασμός με την εξαιρετική γενετική είναι πολύ πιθανό να έχει προκαλέσει  αυτή την ανάπτυξη.
Στο αντίποδα οι επικριτές του υποστηρίζουν ότι, χρησιμοποιεί την διογκωτική ουσία Synthol.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”_STeWPD8jt8″]


Ο καθένας τον θέλει, δεν τον έχουν όλοι: το λαιμό του ταύρου. Σχεδόν κάθε μυς πάνω από τη μέση της μέσης σημαίνει ανδρισμό όπως ο λαιμός. Ο γυναικείος κόσμος το βρίσκει επίσης ελκυστικό. Ειδικά ο τελευταίος είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο πολλά “αγόρια” αρχίζουν την προπόνηση.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”5JYeT3dYWq8″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα