Αρχική » Πήραν από τον bodybuilder Μασίστα συνέντευξη!

Πήραν από τον bodybuilder Μασίστα συνέντευξη!

by admin

Όπως δημοσιεύεται παρακάτω  από τα bodybuilding club πήραν συνέντευξη από τον Προπονητή των Star, αφού έχει πελάτες πολύ γνωστά ονόματα, παρακάτω αναφέρουν:

Ο “ΜΑΣΙΣΤΑΣ” !!

Συναντήσαμε τον Προπονητή Μανώλη Σπύρου την ώρα που γυμναζόταν και του ζητήσαμε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται….

Χαμογέλασε και σήκωσε την μπλούζα του…….

Πάθαμε ΣΟΚ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!

Μα καλά, πως είναι δυνατόν να είσαι σε αυτή την κατάσταση όλο το χρόνο… τον ρωτήσαμε έκπληκτοι !!

“Παρ’ όλο που ο προσωπικός μου χρόνος μου είναι ελάχιστος, λόγω της δουλειάς μου ως προπονητής, έχω ανάγκη την προσωπική μου ώρα…. την ώρα που θα κάνω την προπόνησή μου…. είναι ή ώρα που θα αισθανθώ καλύτερα με τον εαυτό μου και θα με κρατήσει σε ισορροπία ψυχής και σώματος”.

“Αυτό ακριβώς προσπαθώ να περάσω σε όσες και όσους με εμπιστεύονται για την εκγύμνασή τους…..και γι’ αυτό η πρώτη προπόνηση αρχίζει με την εισαγωγή ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ !!”

“Μετά θα ασχοληθούμε με τη προπόνηση και την διατροφή…..”

Τώρα ξέρουμε γιατί αποκαλείται ΜΑΝΩΛΗΣ “Train with Brain” ΣΠΥΡΟΥ!!
Είναι γνωστός στον αθλητικό κόσμο απο τις αμέτρητες νίκες σε διαγωνισμούς, συνδυάζοντας μια εκπληκτική παρουσία ενός απόλυτα συμμετρικού σώματος, παρά του γιγάντιου ύψους του (2,03m !!) και για τον περισσότερο κόσμο είναι ο γνωστός ως τηλεοπτικός “ΜΑΣΙΣΤΑΣ” ενσαρκώνοντας τον αντίστοιχο ρόλο.

Έχει γυρίσει τηλεοπτικά και κινηματογραφικά σποτ, συμμετέχει σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές και είναι γνωστός ως ο Προπονητής των Star, αφού έχει πελάτες πολύ γνωστά ονόματα όχι μόνο της showbiz αλλά και επιχειρηματιών, πολιτικών καθώς και αθλητών σε κάθε άθλημα !!

Πολλοί τηλεοπτικοί αστέρες που βλέπουμε στα κανάλια, τον εμπιστεύονται αφού κάνει θαύματα μαζί τους !!

Το πάθος του είναι το bodybuilding και γι’ αυτό ασχολείται ενεργά με το άθλημα.

Ο Προπονητής “Train with Brain” ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ εργάζεται ήδη σε ένα νέο project της Cybernetics που συνδέει το μυαλό με την προπόνηση, με αποτέλεσμα ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!

04

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα