Αρχική » Οι Αμερικανοί κατηγορούν τον Σαντόχα για Τακτική εκφοβισμού!

Οι Αμερικανοί κατηγορούν τον Σαντόχα για Τακτική εκφοβισμού!

by admin

Τι να πεις τι να ομολογήσεις, κάποτε αποθανατιζόταν όλοι μαζί σε ευχάριστες φωτογραφικές στιγμές , τώρα έχουμε σκυλοκαβγά. Δεν περνά μήνας, όπου όλο και κάτι θα προκύψει, από την μια ή την άλλη πλευρά, που σε κάθε περίπτωση μετρά τους πιστούς οπαδούς της, τα στελέχη που δηλώνουν πίστη, είτε στον Αμερικανό Τζίμ Μάνιον, είτε στον Ισπανό Ραφαέλ Σαντόχα.

Η NATIONAL PHYSIQUE COMMITTEE OF THE U.S.A εξέδωσε ακόμη μια ανακοίνωση όπου με λίγα λόγια δηλώνει πως πρώτοι αυτοί έφυγαν από την IFBB amateur’s του Ραφαέλ Σαντόχα, δεν θα μπορούσαν να έχουν ανασταλεί ή να απελαθούν από μια οργάνωση από την οποία έχουν ήδη παραιτηθεί! Mr. Manion and NPC could not have been suspended or expelled from an organization from which they already resigned, και  ότι οι πρόσφατες ανακοινώσεις  της  IFBB amateur’s σχετικά με τον κ. Μάνιον και το NPC δεν είναι τίποτα άλλο παρά τακτική εκφοβισμού σχεδιασμένη να προσπαθεί να σταματήσει τους ερασιτέχνες αθλητές από ελεύθερους διαγωνισμούς! IFBB amateur’s recent announcements concerning Mr. Manion and NPC are nothing more than scare tactics designed to attempt to stop amateur athletes from freely competing where they want to compete.

 

Από την άλλη πλευρά αυτό που υποστηρίζεται είναι  πως ο Jim Manion και το NPC / IFBB Pro League είναι υπεύθυνοι, για τα γεγονότα του 2017  Amateur Olympia στο Βέγκας, για το γεγονός ότι δεν ακολούθησαν τους κανόνες του τρόπου διεξαγωγής της εκδήλωσης και της έλλειψης σεβασμού που έδειξαν στη διεθνή κριτική επιτροπή. Και συγκεκριμένα, οι κριτές  τους δεν είχαν τα προσόντα να υιοθετήσουν τα πρότυπα της IFBB.

Πραγματικά μια αδυσώπητη μάχη , εσείς ποιόν πιστεύεται;

Screen-Shot-2018-02-05-at-2.44.16-PM-1068x963

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα