Αρχική » Οι Μεγάλες κοιλιές διχάζουν την μυϊκή κοινότητα

Οι Μεγάλες κοιλιές διχάζουν την μυϊκή κοινότητα

by admin

Ο Schwarzenegger είναι προβληματισμένος για τις κοιλάρες, για τις φουσκωμένες κοιλιές και αυτό είναι εμφανές σε video που δημοσιεύτηκε από μια παλαιότερη συνέντευξη του, όπου δημοσιευτήκαν κάποια μέρη της ομιλίας του, που αφορούσαν τις μεγάλες κοιλιές.
Τα media ασχολούνται για ακόμη μια φορά  με τους μύες όπως και οι σχολιαστές (luimarco) που δημοσιεύουν αυτές τις χαρακτηριστικές στιγμές, σήμερα, αν και η συγκεκριμένη ομιλία  έγινε στο παρελθόν. Από τότε ο Schwarzenegger έμεινε πιστός στις απόψεις του.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”JXiToqK8SwE”]


Ως πρώην επαγγελματίας bodybuilder και διοργανωτής του Arnold Classics, ο Arnold Schwarzenegger γνωρίζει όχι μόνο  για τα στεροειδή, τις αυξητικές ορμόνες και την ινσουλίνη. Επίσης, οι πολυάριθμες παρενέργειες της κατάχρησης φαρμάκων είναι αρκετά γνωστές στον πρώην “κυβερνήτη”. Εκτός από την ραγδαία ανάπτυξη του bodybuilding. Σε σε μια «συζήτηση ενός πάνελ» που ακολούθησε το Arnold Classics 2015, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ επέκρινε το περιβόητο «φαινόμενο της φούσκας» στο σημερινό bodybuilding. Τώρα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά κάποιες βίντεο περικοπές των εν λόγω συνεντεύξεων. Στη συζήτηση, ήταν, μεταξύ άλλων, πολύ απογοητευμένος που μια τέλεια συμμετρική διάπλαση  που θυμίζει την Χρυσή Εποχή όπως του Cedric McMillan κατέληξε  μόνο στην τέταρτη θέση. Επιπλέον, οι κριτές του bodybuilding πρέπει πάντα να εξετάζουν το συνολικό πακέτο,  μεμονωμένων bodybuilders και όχι μόνο να τους αφήνουν να νικήσουν με τη μεγαλύτερη μάζα, δήλωσε ο Schwarzenegger. Ως εκ τούτου, οι “σωστοί” (με αισθητική) bodybuilders πρέπει να επιλεγούν ξανά για να οριοθετηθούν νέα πρότυπα. Και αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας τους διοργανωτές και τους κριτές  πιο  ενήμερους  σε ότι αφορά την μυϊκή κοινότητα, καταλήγει ο Arnie.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα