Αρχική » Τελευταία προπόνηση του Ronnie Coleman πριν του βγάλουν τα έντερα

Τελευταία προπόνηση του Ronnie Coleman πριν του βγάλουν τα έντερα

by admin

O Ronnie Coleman είναι αισιόδοξος, έκανε τη τελευταία προπόνηση ποδιών πριν του βγάλουν τα έντερα έξω, στην εγχείρηση της ερχόμενης τρίτης, μετά τις 7 χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε, οι γιατροί  θα επέμβουν στον L4 – L5 της σπονδυλικής στήλης, και ελπίζει να ενεργήσουν με τον ίδιο τρόπο μόλις τα βάλουν πίσω στο σώμα του!

osfialgia3

Αναφέρει:  Αυτή ήταν η τελευταία προπόνηση στα πόδια μου πριν την επέμβασή μου την Τρίτη. Ήταν 2 χρόνια ακριβώς από την τελευταία χειρουργική επέμβαση μου και σήμερα στο Leg Press προσπάθησα  με 5 πλάκες σε κάθε πλευρά κάτι που δεν έκανα μέσα σε 2 χρόνια. Δεν είχα ιδέα πόσες επαναλήψεις θα μπορούσα να κάνω, αλλά ο στόχος μου ήταν 10 επαναλήψεις. Θυμάμαι το ίδιο συναίσθημα όταν έκανα 800 pounds σκουώτ. Ο στόχος μου ήταν 2 επαναλήψεις που τις έκανα και σταμάτησα, αλλά είχα τουλάχιστον άλλα 2-3 επαναλήψεις για μένα. Σήμερα όταν φτάσαμε σε 10 επαναλήψεις στα πόδια, αισθάνθηκα ότι είχα μερικές ακόμα επαναλήψεις για μένα και έκανα άλλες 5. Αυτή είναι η μόνη μου λύπη στη σταδιοδρομία μου, εύχομαι να είχα κάνει αυτές  τις 2-3 επαναλήψεις στα καθίσματα με τa 800 pounds  αλλά παραιτήθηκα μετά από 2, δεν ήθελα το ίδιο συναίσθημα στα πόδιa σήμερα, έτσι έκανα εκείνες τις επιπλέον επαναλήψεις που έφτιαξαν την μέρα μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα πως σε ένα εκατομμύριο χρόνια θα ήμουν ευτυχισμένος να κάνω 5 πιάτα (δίσκοι βαρών) στην προπόνηση  των ποδιών, αλλά δεδομένης της τρέχουσας κατάστασής μου, είμαι συγκλονισμένος, με χαρά. Προσεύχομαι στο Θεό ότι αυτή η χειρουργική επέμβαση να είναι πολύ επιτυχημένη και θα είναι η τελευταία μου. Εκτιμώ επίσης κάθε προσευχή που μου δίνετε. Πολύ αγάπη σε όλους εσάς από τη βάθη  της καρδιάς μου. Αγαπώ και εκτιμώ πολύ την αγάπη σας. Αυτή  είναι η πρώτη φορά που ανησυχώ για μια χειρουργική επέμβαση από όλες τις 7 χειρουργικές επεμβάσεις που είχα στο παρελθόν. Επίσης, αυτή θα είναι η πρώτη χειρουργική επέμβαση που θα αφαιρέσω τα έντερά μου για να βάλω ένα κλωβό γύρω από τους δίσκους μου L4-L5. Ελπίζω μόνο να ενεργήσουν με τον ίδιο τρόπο μόλις τα βάλουν  πίσω στο σώμα μου.

Δείτε επίσης εδώ 

Ο Ronnie Coleman χαίρεται «δεν ανυπομονώ να μου απομακρύνουν τα έντερα!»
coleman-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα