Αρχική » Aγοράζουν αναβολικά ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και πάνε στη κλινική IPED

Aγοράζουν αναβολικά ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και πάνε στη κλινική IPED

by admin

Τα λεφτά είναι στους νέους χρήστες σε όλους αυτούς που θα καταφέρεις να πείσεις να χρησιμοποιήσουν αναβολικά – στεροειδή –ορμόνες –διουρητικά κ.α
Ο κάθε σοβαρός ντίλερ που σέβεται τον εαυτό του και το πορτοφόλι του πρέπει να προπονηθεί στην μυϊκή διαλεκτική ή αλλιώς ψηστήρι. Το αρχέτυπο ενός χρήστη IPED αλλάζει. Μιλάμε για τη νέα φυλή που αναζητά το όμορφο σώμα. (IPED φάρμακα που ενισχύουν την ανάπτυξη & μυϊκή εμφάνιση -εικόνα)

Χρήστες στεροειδών στην αναζήτηση της τελειότητας- users on the quest for perfection

“Παίρνω από όλα” παράδειγμα χρήστη

Πρέπει να πείσεις κάποιον ότι με 2- 3 πραγματάκια δεν κάνει δουλειά αλλά πρέπει να προχωρήσει περισσότερο να κάνει συνδυασμούς και να ακολουθήσει πλάνα, μόνο έτσι θα χωθείς στο πορτοφόλι του. Ένα παράδειγμα είναι ο John  30 ετών, είναι ένας από τους νέους. Είναι ένας ήσυχος ομιλητής,  μηχανικός  στο επάγγελμα με καλό μισθό και αφοσιωμένος στην καριέρα του. Στον ελεύθερο χρόνο του προπονείται σκληρά, όχι μόνο για το μυϊκό πρήξιμο αλλά και για την κατανόηση του τι κάνει κάθε ένα από τα IPED που χρησιμοποιεί.(Image and Performance Enhancing Drugs – (IPED φάρμακα που ενισχύουν την ανάπτυξη & μυϊκή εμφάνιση -εικόνα)

Παίρνω από όλα δηλώνει, όπως Testosterone, trenbolone, Equipoise, Dianabol, Halotestin, hCG, Arimidex, Nolvadex, clenbuterol, ξοδεύω περισσότερες από £200 λίρες το μήνα!

“I take all sorts,” he said. “Testosterone, trenbolone, Equipoise, Dianabol, Halotestin, hCG, Arimidex, Nolvadex, clenbuterol. It’s not cheap – I spend more than £200 a month.”[quote]Μερικοί από τους χρήστες στο U.K αγοράζουν φάρμακα μέσω διαδικτύου από χώρες όπως η Τουρκία, η Ελλάδα και η Ταϊλάνδη[/quote]

Σήμερα πολλοί φιλόδοξοι θα πουλήσουν, από πρωτεΐνες έως και personal. Όμως η νέα τάση είναι η πώληση αναβολικών στεροειδών από πολύ περισσοτέρους που έμαθαν από τους καθοδηγητές, τους πρωτοπόρους του παρελθόντος. Μόνο που τώρα, το άλογο έχει ξεχυθεί στην πεδιάδα και οι μέντορες δεν μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Μερικοί από τους χρήστες στο U.K προμηθεύονται φάρμακα μέσω διαδικτύου από χώρες όπως η Τουρκία, η Ελλάδα και η Ταϊλάνδη, όπου μπορούν να τα αγοράσουν εκτός από τους τοπικούς προμηθευτές.  Άλλοι τα αγοράζουν από τα υπόγεια εργαστήρια.

Το παλιό αρχέτυπο του χρήστη IPED (εικόνα επιδόσεων που ενισχύεται από  τα φάρμακα) του χρήστη, που πετά τα βάρη στο  γυμναστήριο, ή γυμνάζεται στο, γκαράζ ή στο υπόστεγο, αλλάζει.. πολλοί χρήστες  όπως ο John επισκέπτονται  τη νέα κλινική IPED στο Newport – που διευθύνεται από την υπηρεσία κατάχρησης ουσιών Gwent Specialist και ένα από τα λίγα κέντρα του είδους της στο Ηνωμένο Βασίλειο – είναι μέρος αυτού που θεωρείται υπεύθυνο για την αντιμετώπιση του φαινομένου των νέων χρηστών.[quote]Οι γιατροί και οι νοσηλευτές πραγματοποιούν εξετάσεις αίματος και ηλεκτροκαρδιογράφημα στους χρήστες [/quote]

rgh

 

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές πραγματοποιούν εξετάσεις αίματος και ηλεκτροκαρδιογράφημα στους χρήστες και τους δίνουν κρίσιμες συμβουλές σχετικά με τις ουσίες που χρησιμοποιούν.

Ο John παράλληλα λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς bodybuilding “Είδα αυτή την κλινική που διαφημίζονταν στο γυμναστήριο μου και σκέφτηκα ότι δεν θα έβλαπτε για να σιγουρευτώ ότι το σώμα μου λειτουργεί σωστά”, είπε ο John. “Δεν νομίζω ότι είμαι σε κίνδυνο, αλλά πρόκειται να με κρατά(κλινική) για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα”.
Παράλληλα δεν έχει χρόνο για να ασχοληθεί με όλους αυτούς που λαμβάνουν αναβολικά στεροειδή για λόγους μυϊκού καλλωπισμού, όπως αναφέρει.  “Για μένα, αυτό είναι κακό. Κατά τη γνώμη μου, είναι καλό να χρησιμοποιήσετε στεροειδή ως φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση. Αλλά δεν εγκρίνω εκείνους που παίρνουν στεροειδή και στη συνέχεια βγαίνουν το βράδυ της Παρασκευής μένουν μεθυσμένοι. Αυτό μας δίνει ένα κακό όνομα”[quote]Παίρνω περίπου 800mg τεστοστερόνης την εβδομάδα. Ακούμε για τα μεγάλα αγόρια που φτάνουν μέχρι τα 1.5 γρ, οπότε δεν είμαι εκεί ψηλά [/quote]

Με τον John  στην κλινική ήταν και ο Παύλος, ένας 27χρονος εργαζόμενος στον τομέα της ασφάλειας. Έχει προπονηθεί από τότε που ήταν 13 ετών και άρχισε να παίρνει IPEDs αφού είδε τόσους άλλους ανθρώπους να το κάνουν. “Ξεκίνησα με μικρές  ποσότητες και στη συνέχεια χτίστηκα. Όλοι οι φίλοι μου είναι προπονημένοι”  Ο ίδιος το θεωρεί μια κοινωνικοποίηση.

Ο Παύλος δεν παίρνει ένα κοκτέιλ ουσιών. “Παίρνω περίπου 800mg τεστοστερόνης την εβδομάδα. Ακούμε για τα μεγάλα αγόρια που φτάνουν μέχρι τα 1.5 γρ, οπότε δεν είμαι εκεί ψηλά” 
Ο ίδιος θεωρεί ότι παίρνει θα στεροειδή για το υπόλοιπο της ζωής του. “Δεν σκοπεύω να σταματήσω  σύντομα. Νομίζω ότι πιθανότατα θα είμαι σε δόση για πάντα. Δεν ανησυχώ για την καρδιά μου ή τίποτα. Αν την είχα ανατινάξει θα το γνώριζα, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτό που κάνω”

Οι γιατροί που εργάζονται εδώ – όλοι εθελοντές – βλέπουν ορισμένες ανησυχητικές περιπτώσεις. Ένας νεαρός άνδρας βρέθηκε να έχει κτύπο ηρεμίας  πάνω από το διπλάσιο του φυσιολογικού. Δεν πίνει ούτε καπνίζει, είχε μια ισορροπημένη διατροφή και γυμναζόταν  καθημερινά. Αλλά χρησιμοποιούσε στεροειδή και ποτά με καφεΐνη.

Μιλούν επίσης σε νέους άνδρες που ενίουν (χτυπούν ενέσεις )άμεσα στους μύες στις περιοχές του σώματος που θέλουν να “φουσκώσουν” (αναπτύξουν)- όπως οι θωρακικοί – αν και αυτό θεωρείται επικίνδυνο. Κατά τη διάρκεια των νοσοκομειακών εφημερίων, συναντούν χρόνιους χρήστες στεροειδών  που καταρρέουν καρδιακές προσβολές και υποφέρουν από ηπατική ανεπάρκεια. Μιλούν επίσης σε χρήστες που προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα μοιράζοντας φιαλίδια, αλλά ανοίγουν τους εαυτούς τους στον κίνδυνο συστολής αιμοπεταλίων και εκείνων που αυτο-φαρμακοποιούνται αντί να πηγαίνουν σε γιατρό.

Ο Jim, ο οποίος είναι στη δεκαετία του ’60, είναι ηγετικό πρόσωπο στη νότια Ουαλία και στην IPED σκηνή και στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει στεροειδή, τώρα έχει ένα γυμναστήριο. Παρέχει συμβουλές σε όποιον θα ακούσει και ενθαρρύνει τους χρήστες να επισκεφτούν την κλινική IPED, και αναφέρει:  Τώρα παίρνουν όλα τα είδη που χρησιμοποιούνται ως  στεροειδή, από αθλητές και bodybuilders  από αγόρια που θέλουν να φαίνονται καλά το Σαββατοκύριακο ή στην παραλία. Ο Jim είπε ότι είχε παρατηρήσει αύξηση του αριθμού των εμπόρων φαρμάκων που εμπορεύονται στεροειδή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι για την ποιότητα αυτού που κάνετε.

Θεωρεί ότι τα IPEDs είναι εδώ για να μείνουν. “Όταν πήγα για πρώτη φορά στο παιχνίδι, τα γυμναστήρια ήταν μόνο μέρη με λίγα βάρη”, είπε ο Jim. “Τώρα υπάρχουν γυμναστήρια παντού και η πίεση στους νεαρούς άνδρες να έχουν ένα six pack –κοιλιακούς και να φαίνονται υπέροχοι είναι τεράστια”

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα