Αρχική » Oι 20 πιο Πλούσιοι BODYBUILDERS στον Κόσμο 2018

Oι 20 πιο Πλούσιοι BODYBUILDERS στον Κόσμο 2018

by admin

Ο Phil Heath  έχει πολλά χρήματα, αλλά δεν είναι ο πιο πλούσιος, ενώ άλλοι είναι κοντά ή βγάζουν αρκετά χωρίς να είναι ογκώδεις ή πρωταθλητές.

Εδώ θα εκπλαγείς η χρηματιστηριακή αξία των μυών αναδεικνύει προσωπικότητες που ξεπερνούν τον υπέρμετρο μυϊκό εντυπωσιασμό. Δεν είναι μόνο η ογκώδης διάπλαση, είναι και οι δημοσιές σχέσεις το προφίλ που προβάλεις στο κοινό, η δομημένη εικόνα που ξεπερνά την έκταση των μυών.
Η αμφίδρομη σχέση με το κοινό σε συνδυασμό με την καριέρα της μυϊκής εικόνας ορίζει σήμερα την κερδοφόρα χρηματιστηριακή αξία.

20. Jeff Seid

Πλουσιότεροι καλλιτέχνες - Jeff Seid

Καθαρή αξία : 1,5 εκατομμύρια δολάρια

Ο Jeff Seid είναι Αμερικανός επαγγελματίας bodybuilder της IFBB και είναι ο νεώτερος  στον κατάλογο. Ο Jeff άρχισε να προπονείται όταν ήταν πολύ νεαρός, τα βίντεο  του που αφορούν τη μυϊκή μεταμόρφωση  για εφήβους  έχουν προβληθεί στο YouTube από εκατομμύρια fans. Παρόλο που είναι μόνο 23 ετών, η καθαρή αξία του Jeff Seid είναι $ 1,5 εκατομμύρια, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους πλουσιότερους bodybuilders παγκοσμίως.


19. Kai Greene

Πλουσιότεροι καλλιτέχνες - Kai Greene

Καθαρή αξία: 1,6 εκατομμύρια δολάρια

Ο Kai Greene είναι ένας Αμερικανός επαγγελματίας bodybuilder της IFBB και πιθανότατα ένα όνομα που γνωρίζουν ακόμα και οι fans που δεν έχουν ασχοληθεί με το Hard Core bodybuilding. Είναι επαγγελματίας του Mr Olympia και έχει νικήσει στο Arnold Classic. Επί του παρόντος, η καθαρή αξία του Kai Greene εκτιμάται σε 1,6 εκατομμύρια δολάρια, τοποθετώντας τον 19ο  σε αυτόν τον κατάλογο των 20 πιο πλούσιων bodybuilders.


18. Ο Steve Cook

Πιο πλούσιοι καλλιτέχνες - Steve Cook

Καθαρή αξία: 1,9 εκατομμύρια δολάρια

Ο Steve Cook είναι ένας Αμερικανός διαγωνιζόμενος της IFBB. Έχει νικήσει σε διαγωνισμούς της IFBB και του NPC τα τελευταία 7 χρόνια. Σήμερα, η καθαρή αξία του Steve Cook υπολογίζεται σε 1,9 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τον έναν από τους πλουσιότερους bodybuilders παγκοσμίως.


17. Μάικ Τσανγκ

Πιο πλούσιοι καλλιτέχνες - Μάικ Τσανγκ

Καθαρή αξία: 2 εκατομμύρια δολάρια

Ο Mike Chang είναι ο ιδρυτής των Six Shortcuts Pack. Το πιο πιθανό μέρος που τον ανακαλύψατε  είναι στο YouTube, όπου έχει ένα πολύ μεγάλο κανάλι και κυκλοφορεί τακτικά νέα βίντεο προπόνησης. Έχει λάβει πολλή αρνητικότητα στο παρελθόν για τα βίντεό του, αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στο σώμα του και μια ματιά στον τραπεζικό του λογαριασμό για να αγνοήσετε το πλείστον αυτού. Η καθαρή αξία του Mike Chang υπολογίζεται σε 2 εκατομμύρια δολάρια.


16. Lazar Angelov

Πιο πλούσιοι καλλιτέχνες - Λάζαρ Αγγελόφ

Καθαρή αξία: 2 εκατομμύρια δολάρια

Ο Lazar Angelov είναι Βούλγαρος αθλητής γυμναστικής και προσωπικός γυμναστής. Είναι ένα θηρίο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, με εκατομμύρια οπαδούς σε Facebook, YouTube και Instagram.

Η καθαρή αξία του Lazar Angelov είναι $ 2 εκατομμύρια.


15. Calum Von Moger

Πλουσιότεροι καλλιτέχνες - Calum Von Moger

Καθαρή αξία: 2 εκατομμύρια δολάρια

Ο Calum Von Moger είναι αυστραλιανός αθλητής, YouTuber και ηθοποιός. Έλαβε πρόσφατα το ρόλο του Arnold Schwarzenegger στην ταινία BIGGER. που είναι η ιστορία πίσω από τους ιδρυτές του διαγωνισμού του Mr. Olympia Σίγουρα η καθαρή αξία του Calum Von Moger θα αυξηθεί γρήγορα μέσα στα επόμενα χρόνια. όμως αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι είναι στα 2 εκατομμύρια δολάρια.


14. Christian Guzman

Πλουσιότεροι καλλιτέχνες - Christian Guzman

Καθαρή αξία: 2 εκατομμύρια δολάρια

Ο Christian Guzman είναι Αμερικανός ερασιτέχνης bodybuilder, YouTuber και επιχειρηματίας φυσικής κατάστασης. Είναι ο ιδρυτής της Alphalete Athletics, των ενεργειακών ποτών UP και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Alphalete στο Τέξας. Αν και ο Guzman δεν ανταγωνίζεται στα ίδια επίπεδα με τους Kai Greene, Ronnie Coleman, Arnold Schwarzenegger και ούτω καθεξής εξακολουθεί να είναι ένας επιτυχημένος bodybuilder.

Η καθαρή αξία του Christian Guzman είναι 2 εκατομμύρια δολάρια.


13. Μάικ Ράσιντ

Πιο πλούσιοι Bodybuilders - Μάικ Ράσιντ

Καθαρή αξία: 2,1 εκατομμύρια δολάρια

Ο Mike Rashid είναι Αμερικανός bodybuilder, επιχειρηματίας, μπόξερ και YouTuber. Ο Ράσιντ κατέχει το Iron Addicts Gym στο Μαϊάμι και είναι επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της IMSOALPHA.
Το κανάλι του στο YouTube είναι εξαιρετικά δημοφιλές και λαμβάνει εκατομμύρια προβολές. Επί του παρόντος, η καθαρή αξία του Mike Rashid εκτιμάται σε 2,1 εκατομμύρια δολάρια.


12. Μάικ Ο’Χέρν

Πλουσιότεροι Bodybuilders - Mike O Hearn

Καθαρή αξία: 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ο Mike O’Hearn είναι Αμερικανός bodybuilder, ηθοποιός, προσωπικός προπονητής και μοντέλο. Είναι επίσης ο ιδρυτής του Power Bodybuilding, ενός προγράμματος προπόνησης – δύναμης και υπερτροφίας. Τη στιγμή που γράφτηκε αυτό, O’Hearn είναι ένας από τους πλουσιότερους bodybuilders στον κόσμο, με καθαρή αξία των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.


11. Hodges Twins

Πιο πλούσιοι καλλιτέχνες - Hodges Twins

Καθαρή αξία: 3,7 εκατομμύρια δολάρια

Τα δίδυμα, Hodge έκαναν το όνομά τους ως κωμικοί, καταγράφοντας μερικές από τις πιο αστείες συζητήσεις για το bodybuilding.

Λαμβάνουν τακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν ερωτήσεις σχετικά με προπονήσεις, διατροφή, συμπληρώματα,  επικοινωνία και on line επαφή. Οι ίδιοι στη συνέχεια καταγράφουν βίντεο, απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις. Εάν δεν έχετε ακούσει για τα Hodges Twins ακόμα, θα πρέπει πιθανώς να πάτε και να ελέγξετε το κανάλι τους στο YouTube. Από τότε που γράφτηκε αυτό, η καθαρή αξία του Hodges Twins εκτιμάται σε 3,7 εκατομμύρια δολάρια.


10. Dorian Yates

Πιο πλούσιοι Bodybuilders - Dorian Yates

Καθαρή αξία: 4 εκατομμύρια δολάρια

Ο Dorian Yates είναι ένας πρώην αγγλος επαγγελματίας bodybuilder . Κατέκτησε τον διαγωνισμό του Mr. Olympia για 6  συνεχόμενα χρόνια και έχει τον 5ο υψηλότερο αριθμό κερδών του Mr. Olympia.   Η καθαρή αξία του Dorian Yates είναι $ 4 εκατομμύρια, καθιστώντας τον έναν από τους πλουσιότερους bodybuilders στον κόσμο.


9. Phil Heath

Πλουσιότεροι καλλιτέχνες - Phil Heath

Καθαρή αξία: 5 εκατομμύρια δολάρια

Ο Phil Heath είναι ένας Αμερικανός bodybuilder που συνδέεται τώρα με τον Arnold Schwarzenegger για τον ίδιο αριθμό νικών του διαγωνισμού του Mr. Olympia. Ο Heath έχει κερδίσει τον 7ο διαγωνισμό  Mr. Olympia στην καριέρα του. Η καθαρή αξία του Phil Heath είναι 5 εκατομμύρια δολάρια, πράγμα που μπορεί να φανεί μικρό, δεδομένου ότι είναι συνδεδεμένο με το όνομα του Arnold Schwarzenegger. Ωστόσο, είναι ακόμα ένας από τους πλουσιότερους bodybuilders στον κόσμο.


8. Lee Haney

Πλουσιότεροι Bodybuilders - Λι Χάνι

Καθαρή αξία: 5,5 εκατομμύρια δολάρια

Ο Lee Haney είναι ένας Αμερικανός πρώην επαγγελματίας bodybuilder της IFBB. Μοιράζεται το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες του Mr. Olympia όλων των εποχών με τον Ronnie Coleman και κατέκτησε στο χώρο του bodybuilding  τον τίτλο HALL of FAME.

Η καθαρή αξία του Lee Haney είναι 5.5 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τον έναν από τους πλουσιότερους bodybuilders στον κόσμο.


7. Lou Ferrigno

Πιο πλούσιοι καλλιτέχνες - Lou Ferrigno

Καθαρή αξία: 6 εκατομμύρια δολάρια

Ο Lou Ferrigno είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός, προπονητής και πρώην επαγγελματίας bodybuilder. Κέρδισε 3 τίτλους bodybuilding της IFBB κατά τη διάρκεια της καριέρας του: ο Μίστερ. Αμερική και 2 διαγωνισμοί Mr. Universe. Η καθαρή αξία του Ferrigno είναι $ 6 εκατομμύρια, καθιστώντας τον έναν από τους πλουσιότερους bodybuilders στον κόσμο.


6. Dexter Jackson

Πλουσιότεροι καλλιτέχνες - Dexter Jackson

Καθαρή αξία: 7 εκατομμύρια δολάρια

Ο Dexter Jackson είναι ένας Αμερικανός επαγγελματίας bodybuilder της IFBB και έχει κατακτήσει περισσότερους επαγγελματικούς διαγωνισμούς bodybuilding από οποιοδήποτε άλλο άτομο στην ιστορία. Στην πραγματικότητα, μόνο ο αριθμός διάτμησης των διαγωνισμών που συμμετείχε ο Τζάκσον είναι εντυπωσιακός. Το 2002, συμμετείχε σε 8 επαγγελματικούς αγώνες. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ανταγωνίζεται σε πάνω από 85 επαγγελματικούς διαγωνισμούς, που είναι παρά πολλοί!

Η καθαρή αξία του Dexter Jackson είναι $ 7 εκατομμύρια.


5. Gary Strydom

Πιο πλούσιοι καλλιτέχνες - Γκάρι Στριόμ

Καθαρή αξία: 8 εκατομμύρια δολάρια

Ο Gary Strydom είναι ένας Αμερικανός πρώην επαγγελματίας bodybuilder της IFBB. Ο Strydom ανταγωνίστηκε κυρίως σε όλη τη δεκαετία του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990, αλλά έκανε ένα διάλειμμα από το bodybuilding μετά την κατάργηση της ομοσπονδίας  WBF. Ο τελευταίος διαγωνισμός του ήταν το 2006, συνολικά 10 χρόνια αργότερα από τον προηγούμενο. Η καθαρή αξία του Gary Strydom είναι $ 8 εκατομμύρια.


4. Ronnie Coleman

Πλουσιότεροι καλλιτέχνες - Ronnie Coleman

Καθαρή αξία: 10 εκατομμύρια δολάρια

Ο Ronnie Coleman είναι ένας Αμερικανός συνταξιούχος επαγγελματίας bodybuilder και μια άλλη από τις πιο διαβόητες εικόνες στο bodybuilding. Ο Coleman κέρδισε το διαγωνισμό Mr. Olympia 8 χρόνια στη σειρά! Ένας από τους μεγαλύτερους bodybuilders όλων των εποχών, η καθαρή αξία του Ronnie Coleman είναι $ 10 εκατομμύρια. Είναι ένας από τους πλουσιότερους bodybuilders, αλλά θα πρέπει να είναι πιο πάνω σε αυτόν τον κατάλογο.


3. Jay Cutler

Πιο πλούσιοι καλλιτέχνες - Jay Cutler

Καθαρή αξία: 30 εκατομμύρια δολάρια

Ο Jay Cutler είναι Αμερικανός επαγγελματίας bodybuilder της IFBB και πρώην νικητής του Mr. Olympia.  Ο Cutler έχει κερδίσει τον διαγωνισμό Mr. Olympia συνολικά 4 φορές.

Ο Jay Cutler είναι ο τρίτος πλουσιότερος bodybuilder στον κόσμο, με καθαρή αξία 30 εκατομμυρίων δολαρίων.


2.  Rich Gaspari

Πλουσιότεροι Bodybuilders - Πλούσιος Gaspari

Καθαρή αξία: 90 εκατομμύρια δολάρια

Ο Rich Gaspari είναι ένας Αμερικανός συνταξιούχος επαγγελματίας bodybuilder, ο οποίος εμφανίζεται στην αίθουσα HALL of FAME της IFBB. O Rich έχει εμπλακεί στη βιομηχανία γυμναστικής για πάνω από 30 χρόνια και είναι ο 2ος πλουσιότερος bodybuilder στον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή η καθαρή αξία του Rich Gaspari υπολογίζεται σε 90 εκατομμύρια δολάρια.


1. Arnold Schwarzenegger

Πλουσιότεροι καλλιτέχνες - Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Καθαρή αξία: 300 εκατομμύρια δολάρια

Ο Arnold Schwarzenegger είναι η πιο θρυλική εικόνα του bodybuilding όλων των εποχών. Δεν είναι περίεργο που εμφανίζεται στην κορυφή αυτής της λίστας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η πλειοψηφία αυτής της καθαρής αξίας δεν προέρχεται από το bodybuilding ως αυτή. Η καθαρή αξία του Arnie προήλθε από την πολύ επιτυχημένη καριέρα του, με πρωταγωνιστές σε ταινίες όπως The Terminator, Predator, Commando, Total Recall, True Lies και πολλά άλλα.

Ο Arnold Schwarzenegger είναι ο πλουσιότερος bodybuilder στον κόσμο, με καθαρή αξία 300 εκατομμυρίων δολαρίων .

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα