Αρχική » Πάρε Ντόπα στη Ρωσία δεν κινδυνεύεις

Πάρε Ντόπα στη Ρωσία δεν κινδυνεύεις

by admin
 H Nataliya Kuznetsova με το ΒΑΣΙΛΙΑ των φαρμάκων Dimitri kolomojcev. Στη Ρωσία, η παράνομη διακίνηση των προϊόντων αυτών υπόκειται τώρα στο άρθρο 234 του ποινικού κώδικα, αλλά η απόκτηση και η κατοχή τους για προσωπική χρήση δεν συνεπάγεται ποινική ευθύνη. Έτσι δεν υπάρχει καμία αξίωση στο νόμο για το νόμο. “μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε,- εξηγεί η πώληση απαγορεύεται”


 Εμφανίζεται ως Βασιλιάς για να την “σπάσει” στο σύστημα,
εδώ με την μυώδη Nataliya Kuznetsova   

bbbb

Ο Dimitri kolomojcev , εξηγεί ότι η Nataliya Kuznetsova  άρχισε να παίρνει στεροειδή όταν ήθελε να προχωρήσει, και “οι πρωτεΐνες είχαν ήδη τελειώσει τη δουλειά τους και τα αμινοξέα  επίσης ο Dimitri  ξέρει τι λέει, (αυτό αναφέρεται)
ffs


Αλλά , ο επικεφαλής της Ρωσικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας για τον έλεγχο των ναρκωτικών στην κεντρική τηλεόραση τον αποκάλεσε ” βασιλιά των anabolikov “, ” ο αρχηγός της μαφίας, που γνωρίζει τα πάντα στο αθλητικό περιβάλλον “. Μετά ο kolomojcev συνελήφθη και πέρασε έξι μήνες στη φυλακή. Από τότε, σε όλα τα αθλητικά γεγονότα, εμφανίζεται με το στέμμα και τον μανδύα, καθοδηγεί το blog του και την παραγωγή “King anabolikov”, και άνοιξε ένα κατάστημα για την πώληση νομικών αθλητικών τροφίμων και ενδυμάτων.

 Τέλειο!

GF

GGB


VBN

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα