Αρχική » Οι εξετάσεις έδειξαν θάνατο από Κλενβουτερόλη

Οι εξετάσεις έδειξαν θάνατο από Κλενβουτερόλη

by admin

Βρέθηκε νεκρός από τον πατέρα του αφού πήρε το φάρμακο Clenbuterol, o 28χρονος, ο οποίος περιγράφεται  ως “γυμνασμένος  και υγιής”, πήρε το φάρμακο μαζί με μια σειρά αναβολικών στεροειδών που είχε παραγγείλει online. Τώρα βγήκε το πόρισμα, η παθολόγος Dr Victoria Eliot είπε ότι κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι η καρδιά του κ. Dibben είχε διευρυνθεί και υπήρχε αίμα στους πνεύμονές του. (Διασταλμένη καρδιομυοπάθεια (DCM) είναι ασθένειες της καρδιάς στις οποίες επηρεάζεται το μυοκάρδιο – οι καρδιακές κοιλότητες είναι τεντωμένες, ενώ τα τοιχώματα τους δεν αυξάνονται) Ο  αποθανών Freddie Dibben, έπαιζε Ράγκμπυ  για το Ringwood Rugby Club και πήγαινε καθημερινά στο γυμναστήριο χρησιμοποιώντας  και πρωτεϊνικά shake  για αρκετά χρόνια, όμως  οι γονείς του δεν είχαν ιδέα ότι είχε παραγγείλει online φάρμακα από το διαδίκτυο.

Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του

Η Κλενβουτερόλη του έδωσε το τελικό χτύπημα σε έναν οργανισμό που έκανε χρήση φάρμακων.Είχε πάρει Clenbuterol, ένα διεγερτικό φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία προβλημάτων όπως το άσθμα και χρησιμοποιείται συνήθως από bodybuilders.

48D1B08100000578-5344459-image-a-16_1517578899542

Τώρα οι γονείς  μετά την οριστική αποσαφήνιση του θανάτου, κάνουν μια προσπάθεια να δημοσιοποιήσουν το θέμα και  για να προστατέψουν τα άλλα παιδιά. Θέλουμε να ενημερώσουμε άλλους νέους για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα ακολουθήσουν αυτή τη διαδρομή, είπαν.

Αυτά τα φάρμακα θα βλάψουν την καρδιά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να αναστραφεί. Οι κίνδυνοι απλώς δεν αξίζουν τον κόπο. Αν μπορέσουμε να σώσουμε έναν άνθρωπο, αξίζει τον κόπο

Έδωσε αιτία θανάτου ως διαταραγμένη καρδιομυοπάθεια.

Η παθολόγος Dr Victoria Eliot έδωσε την αιτία θανάτου του κ. Dibben ως διαταραγμένη καρδιομυοπάθεια, κατάσταση στην οποία η ικανότητα της καρδιάς να αντλεί αίμα μειώνεται εξαιτίας μιας διευρυμένης και εξασθενημένης βαλβίδας. Η ίδια είπε: «Αυτά τα φάρμακα έχουν μερικά οφέλη από πλευράς σωματικής διάπλασης αλλά και παρενέργειες που μπορούν να επηρεάσουν την καρδιά»

Οι νεαροί άντρες ειδικότερα ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τη σωματική τους διάπλαση και κάποιοι προσφύγουν στα στεροειδή που είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βάλεις βάρος και να ενισχύσεις τους μυς.

δείτε επίσης εδώ 

Κλενβουτερόλη την αγαπώ τόσο πολύ!
cfg-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα