Αρχική » Kai Greene “πέθανε ο Piana” αλλά τον στηρίζει!

Kai Greene “πέθανε ο Piana” αλλά τον στηρίζει!

by admin

O Kai Greene είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που έχει δώσει μια μούντζα σε αγώνες και διαγωνισμούς,  προτιμώντας να γυρνά όλο τον κόσμο και να συναντά τους μυϊκούς fans. Τώρα μιλά ξανά, στηρίζοντας το προφίλ του αποθανόντα bodybuilder Rich Piana. Όμως προχώρα και παρά πέρα, έμμεσα, στηρίζει το δικαίωμα σε αυτή την “αυτοκτονική ζωή” με το πολύ φαγητό, τα υπέρμετρα αναβολικά και την δυναμική εξωστρέφεια.
Ο Rich Piana ήταν παράδειγμα για πολλούς άντρες που όπως φαίνεται δεν υπολόγιζαν την ζωή τους, είναι αυτό που λεμέ έως τα 50 είναι καλά ! θα τα ρισκάρω όλα !

Kai Greene “πέθανε ο Piana” αλλά τον στηρίζει!

Πολλά γνωστά πρόσωπα από την κοινότητα του bodybuilding έχουν ήδη εκφράσει τα συλλυπητήρια τους και  μοιράστηκαν τις στιγμές που έζησαν μαζί. Πέντε μήνες μετά το θάνατό του Piana, ο Kai Green μιλάει γιατί ο Rich Piana, κατά τη γνώμη του, ήταν τόσο σεβαστός στη σκηνή του bodybuilding, όπου ο τρόπος ζωής του, αντιπροσώπευε μια σειρά ρεαλιστικών δυνατοτήτων που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μόνο επειδή o Piana έκανε πάντα αυτό που ήθελε! Έτσι, οι άνθρωποι τον σεβάστηκαν  πάνω απ ‘όλα για την προσωπικότητά του και την ανοιχτή και ειλικρινή του “πραγματική συζήτηση”, δηλώνει ο Greene.  Τώρα, αντί του πένθους  από την απώλεια του Rich Piana , ο Kai Greene μαθαίνει από την προσωπικότητα και τις “αξίες” που έχουν κάνει τον αποθανόντα bodybuilder τόσο επιτυχημένο, ώστε να  τις εφαρμόζει στη ζωή του! Εδώ έχουμε έναν ρεαλισμό. Kai Greene: “Ο Rich Piana πάντα έλεγε την αλήθεια”


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”ydQU0jhOJWQ”]


Δείτε επίσης εδώ 

Φίλη του Rich Piana: Δεν με άκουγε !
έλεγα να πάμε στον γιατρό
jan-726x400

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα