Αρχική » Ρέθυμνο του βρήκαν αναβολικά στο σπίτι!

Ρέθυμνο του βρήκαν αναβολικά στο σπίτι!

by admin

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διόπτρα τυφεκίου και τριάντα (30) συσκευασίες, περιέχουσες (1.350) κάψουλες και (130) ml αναβολικών φαρμάκων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και Λοιπών Ειδικών Ποινικών Νόμων, στο Ρέθυμνο

Κατασχέθηκε διόπτρα όπλου (τυφέκιο)

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1.350 κάψουλες και 130 ml αναβολικών φαρμάκων

Συνελήφθη, χθες (30.01.2018) στο Ρέθυμνο, 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και λοιπών ειδικών ποινικών Νόμων.

Ειδικότερα, χθες (30.01.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 51χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διόπτρα τυφεκίου και τριάντα (30) συσκευασίες, περιέχουσες (1.350) κάψουλες και (130) ml αναβολικών φαρμάκων, τα οποία στερούνται σχετικής έγκρισης του Ε.Ο.Φ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

31012018krhth

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα