Αρχική » Το έπιασαν τα κλάματα τον CT Fletcher πως ήταν πως έγινε!

Το έπιασαν τα κλάματα τον CT Fletcher πως ήταν πως έγινε!

by admin

Ήταν κάποτε ο τσαμπουκαλής του γυμναστηρίου, οι φωνές του ήταν μια ντοπαριστική παρότρυνση σε όσες και όσους επέλεγαν το γυμναστήριο IRON ADDICTS GYM, το γυμναστήριο που ανήκε στον Richard Rogriguez το Ντίλερ αναβολικών  που είναι στη φυλακή για διακίνηση steroids και που πρόσφατα παραδέχτηκε δημόσια  ότι διάσημοι του Χόλλυγουντ προμηθευόταν αναβολικά στεροειδή από αυτόν.

O προπονητής CT Fletcher  εργαζόταν στο γυμναστήριο  πριν πάθει καρδιά, και θυμάται τις καλές στιγμές σε αυτό,  όπου με άγριες φωνές και παροτρύνσεις γύμναζε κόσμο αλλά γυμναζόταν και ο ίδιος .

Τώρα έχει προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά έχει δίπλα τον γιο του και δεν ζητά πολλά, παρά για ακόμη μια φορά να ξαναζήσει την κουλτούρα να νιώσει την ατμόσφαιρα του γυμναστηρίου 6:14 λεπτό.


Έκλαψε ο Τσαμπουκαλής powerlifter

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”dgxf587zAcE”]


Ακόμη πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει στην κουλτούρα και να δώσει δύναμη στους ανθρώπους αν και δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που γνωρίσαμε στο gym.

δείτε επίσης εδώ 

CT Fletcher η εμπειρία μου με το Χάρο ! χημικό νίτρο
726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα