Αρχική » Έχασα τον άντρα μου έπαθε ψύχωση από τα αναβολικά

Έχασα τον άντρα μου έπαθε ψύχωση από τα αναβολικά

by admin

Έπαιρνε αναβολικά για είναι ωραίος στο γάμο του, μετά εθίστηκε για χρόνια στην εικόνα του και στις ουσίες.. και τα συνέχισε, με αποτέλεσμα όπως αναφέρει η σύζυγος του να χάσει τη ζωή του, ήταν ακόμη ένας χημικός οπαδός που δεν κυνηγούσε αγώνες, αλλά μια δυνατή μυϊκή εικόνα, είχε τέσσερα παιδιά που έμειναν ορφανά,τον Dean 11, τον Ryan 8, τον Calum 5 και τη 2χρονη κόρη Amy.

100
Ο Mark Egan, 35 ετών, αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια ψυχωσικού επεισοδίου που προκάλεσε ο χρόνιος εθισμός στα στεροειδή.  Ο Mark Egan ήταν μηχανικός, από το Δουβλίνο, πήγε για βοήθεια στο τοπικό κέντρο υγείας, αλλά η σύζυγός του ισχυρίζεται ότι ήταν “κολλημένος” στη λίστα αναμονής για δύο χρόνια!

PAY-STEROID-SUICIDE

Η  σύντροφος του Σάριτα μιλάει τώρα! λίγους μήνες μετά το θάνατο του, για να αυξήσει την επίγνωση του κινδύνου από τον εθισμό  με τα στεροειδή, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει τους άλλους ανθρώπους. 

“Όλοι γνωρίζουν ότι η κοκαΐνη και η ηρωίνη είναι κακές, αλλά για τα στεροειδή φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση. Στην αρχή είπε ότι τον έκαναν να αισθάνεται πραγματικά καλά, είχε τόσο πολλή ενέργεια ήταν σε θέση να αναπηδήσει το πρωί και να κάνει μια προπόνηση.

nin

Ο Μάρκ και η Σάριτα ήταν αγαπημένοι από την παιδική ηλικία, αφού πρώτα
έκαναν σχέση ως έφηβοι

Η ζωή του αναλήφθηκε από τον εθισμό στα στεροειδή, μόνο και μόνο επειδή προσπαθούσε να φανεί καλός για το γάμο του. Δούλεψε τόσο σκληρά για να συνεχίσει να λειτουργεί στην καθημερινότητα και τελικά δεν ήταν δυνατό. Στην αρχή σκόπευε να κάνει μόνο έξι εβδομάδες χρήση  και να σταματήσει κάνοντας ένα διάλειμμα. Είδε ότι ήταν πολύ δύσκολο να τα σταματήσει, επειδή όπως πολλοί όταν τα σταματήσουν να τα λαμβάνουν, αισθάνονται  πολύ κουρασμένοι, σαν άρρωστοι.[quote]Μετά από δύο χρόνια χρήσης αγωνιζόταν να βγει από τα στεροειδή[/quote]

nintchdbpict000381478142

Μετά από δύο χρόνια που αγωνιζόταν να βγει από τα στεροειδή, το ζευγάρι πήγε στο GP (κέντρο υγείας) για βοήθεια. Απευθύνθηκε  για εξετάσεις αίματος και γράφτηκε στη λίστα αναμονής για να δει έναν ειδικό στο νοσοκομείο. “Είχε σοβαρούς πονοκεφάλους”, δήλωσε η σύντροφος του  Σάριτα, ξυπνούσε στη μέση της νύχτας πιεζόταν το κεφάλι του από τον πόνο. Δεν αισθανόταν  ικανός να ενεργεί σωστά καθώς το κεφάλι του απλά δεν τον ένιωθε. Έφτασε στη λίστα αναμονής για δύο χρόνια και περίπου μια εβδομάδα πριν πεθάνει, άρχισε να υφίσταται ψύχωση.

δείτε επίσης εδώ 

Ψυχολογικά προβλήματα και προστασία απο χρήση στεροειδών φαρμάκων
face-x-599x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα