Αρχική » Σπόνσορα μην πιέζεις τον Bodybuilder !

Σπόνσορα μην πιέζεις τον Bodybuilder !

by admin

Γιατί το κάνεις αυτό; Έχουμε ένα γνήσιο καθαρόαιμο Ντούκι που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια ανταγωνιστική αγορά, σε μια φτωχοποιημένη κοινωνία. Ο Σπόνσορας πιέζει για πωλήσεις, για μαρκετίστικη δικτύωση που θα επιφέρει γνωριμίες και χρήματα.

Λόγοι που ο μεγαλόσωμος Bodybuilder δεν βγάζει χρήμα

Ο κοινωνικός ιστός έχει διαρραγεί, η καθημερινότητα έχει γίνει αδυσώπητη. Ένα συνονθύλευμα νέων αγοριών και κοριτσιών που έχουν κατακτήσει προσφάτως την γράμμωση, την μυϊκότητα, έχουν εξορμήσει στην αγορά για να πουλήσουν personal και πρωτεΐνες.
Τα κάνουν και τα δυο πολύ Low Cost, ρημάζοντας την αγορά.

Ο Bodybuilder – Ντούκι έχει να αντιμετωπίσει αντιξοότητες και ανταγωνισμό που προσδιορίζονται:

  1. Αυτόκλητοι PERSONAL TRAINER / Πουλάνε πρωτεΐνες –υπηρεσίες ή και φάρμακα
  2. Εμφανίσιμες Δεσποινίδες και κυρίες /  Πουλάνε πρωτεΐνες –υπηρεσίες ή και φάρμακα
  3. Γυμναστηριούχοι  /  Πουλάνε πρωτεΐνες –υπηρεσίες ή και φάρμακα
  4. Άνθρωποι που συμμετείχαν σε 2-3 αγώνες / Πουλάνε πρωτεΐνες –υπηρεσίες ή και φάρμακα
  5. Στελέχη αγώνων – Γενικών καθηκόντων / Πουλάνε πρωτεΐνες –υπηρεσίες ή και φάρμακα
  6. Κυκλώματα –ομάδες που  ελέγχουν την αγορά / Πουλάνε πρωτεΐνες –υπηρεσίες ή και φάρμακα

 Δεν είναι ουτοπία είναι άγριος ρεαλισμός – καμικάζι πωλήσεων!

Όλα αυτά χρόνια διαπιστώσαμε σε Ελλάδα, Ευρώπη, ΗΠΑ ότι η υπόθεση των μυών ήταν μια σιωπηρή συμφωνία που εκπροσωπούσαν και οι δυνατοί άντρες με εντυπωσιακό μέγεθος. Από την δεκαετία του 1980 έως και τις αρχές του 2000. Σήμερα αυτό έχει ξεχειλώσει, από μια παγκόσμια εισβολή μεταλλαγμένων αντρών και γυναικών που έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε πάρα πολλές κατηγορίες μυών , εκπροσωπώντας παράλληλα τον εαυτό τους στην αγορά.
Ο κάθε, ένας, με λίγα διογκωτικά και αργότερα γραμμωτικά φάρμακα “εισβάλει” στις πωλήσεις του personal και των πρωτεϊνών , είναι ένα ρεύμα, ενα φαινόμενο  που δεν ανακόπτεται . Η μαρκετίστικη δυναμική βρήκε κύρια εκπροσώπηση από τους χιλιάδες πρώην ανατολικούς που έχοντας ως παρακαταθήκη την πατροπαράδοτη “σχολική”  κουλτούρα ξεχύθηκαν στις πωλήσεις. Σλοβάκοι, Τσέχοι, Πολωνοί, Ρώσοι, Ουκρανοί, άντρες και γυναίκες έγιναν εν δυνάμει καμικάζι πωλήσεων!

what-what

Ελλάδα πιεστικό πλαίσιο μέσα στη φτώχεια

Εδώ οι επιλογές στενεύουν και η γκρίνια κυριαρχεί. Από τη μια εάν δεν συμμετέχεις σε κυκλώματα διακίνησης αναβολικών,  το κέρδος στην πιάτσα είναι πενιχρό, ή εάν δεν είσαι δημοσιοσχετίστας, όπου καθημερινά θα αυτοπροβάλλεσαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχεις ελπίδες για πωλήσεις. Σήμερα ένα  φιλόδοξο πιτσιρίκι, ένας αυτόκλητος personal , μια θελκτική δεσποινίδα ή ένας καλός δημοσιοσχετίστας που έχει την ευχέρεια του λόγου και της παραπλάνησης μπορεί να αποκομίσει ένα καλό μεροκάματο.
Δεν έχει σημασία εάν κάποιος  προπονητής είναι χοντρομπαλάς ή γυμνασμένος, το ψηστήρι –προπαγάνδα είναι αυτό που  διαδραματίζει ρόλο, όπως και η επιβολή στον πελάτη.
Αυτά τα προσόντα πρέπει να τα λάβει υπόψη ο σπόνσορας που πιέζει για πωλήσεις τον μεγαλόσωμο άντρα.
Οι πελάτες είναι χιλιάδες και κατά περίπτωση θα υποκύψουν στην καλύτερη οικονομική συμφωνία που θα τους πουλήσει πρωτεΐνες ή και ντόπα! Τα υπόλοιπα είναι μόνο εγκωμιαστικά σχόλια στο ιντερνέτ.

Τι να κάνει το Ντούκι

Υπάρχουν μεγαλόσωμοι άντρες που έμπλεξαν, έφτασαν να κουβαλούν και κουμπούρια (guns) αλλά αυτό μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε, παλαιστής , αρσιβαρίστας, καρατιέρης ή και ένας κοκκαλιάρης ή χόντρος, διότι εδώ δεν προσμετράτε ο μυϊκός όγκος, αλλά η οξυδέρκεια τα γρήγορα ανακλαστικά η αντίληψη, το πάθος -φιλοδοξία που μπορεί να σε κάνει αφεντικό, είναι μια διαφορετική περίπτωση.
Επιτέλους, πρέπει να καταλάβει ο σπόνσορας ότι σήμερα πουλά και η κουτσή Μαρία, μια πραγματικότητα που δυσκολεύει την στερεοτυπική εικόνα του ηρωικού bodybuilder.

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα