Αρχική » Οι Μαϊμούδες ανοίγουν τον δρόμο και για τους Μύες

Οι Μαϊμούδες ανοίγουν τον δρόμο και για τους Μύες

by admin

Φανταστείτε ένα σενάριο, ο κύριος μόλις έχει κρεμάσει το κουστούμι του …θα ήθελα λίγους μύες για το σώμα μου παρακαλώ!

Από το πρώην ανατολικό μοντέλο στο παγκόσμιο

Οι Επιστήμονες πέτυχαν να κλωνοποιήσουν μαϊμού για πρώτη φορά στην ιστορία, ανοίγοντας το δρόμο στο επόμενο και πιθανότατα τελικό βήμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την κλωνοποίηση του ανθρώπου.
Όλο αυτό ακούγεται εκπληκτικό άλλα είναι μια κατάσταση που έχει στρωθεί από τις προηγούμενες δεκαετίες όταν ο ανταγωνιστικός πειραματισμός εφαρμόστηκε στα σώματα χιλιάδων αθλητών. Όταν τα κοκτέιλ των χημικών ανδρογόνων και των ορμονών έβρισκαν πεδίο ερευνάς και σύγκρισης στον αθλητισμό. Ναι! Δεν υπήρξε πιο άμεση εφαρμογή, όταν στα πειραματόζωα -αθλητές  εφαρμόστηκε η δυναμική και η αντίδραση των φαρμάκων, έως που αυτό το στάδιο ξεπεράστηκε με αποτέλεσμα η εργαστηριακή πειραματική κουλτούρα να γίνει αποδεκτή από τις σύγχρονες ανθρώπινες μάζες ως ένα ποθητό μυϊκό style με παγκόσμιους οπαδούς που παθιάζονται να ποστάρουν μύες. Όλο αυτό έχει ξεφύγει από τους πρώτους δασκάλους και ως ισχυρή τάση έχει κατακλύσει τους απαίδευτους fans.

Η κλωνοποίηση επιτεύχθηκε μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται πυρηνική μεταφορά σωματικών κυττάρων (SCNT), η οποία περιλαμβάνει τη μεταφορά του πυρήνα ενός κυττάρου, το οποίο περιλαμβάνει το DNA του, σε ένα αυγό το οποίο έχει απομακρυνθεί από τον πυρήνα του. Οι ερευνητές της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών, από το Ινστιτούτο Νευροεπιστημών στη Σαγκάη δήλωσαν ότι η δουλειά τους θα πρέπει να αποτελέσει πλεονέκτημα για την ιατρική έρευνα, καθιστώντας δυνατή τη μελέτη ασθενειών σε πληθυσμούς γενετικά ομοιόμορφων πιθήκων. Αυτό το επίτευγμα ωστόσο μας φέρνει στο κατώφλι της κλωνοποίησης του δικού μας είδους.

monkeys2

Ανδρογόνα VS Μαϊμούδες

Ότι και να λένε, όσα και να υπογραφούν όλο και κάποιοι θα δοκιμάσουν να δημιουργήσουν  ανθρώπινους ιστούς , αν όχι ανθρώπινο αντίγραφο . Σε κάθε περίπτωση στο μέλλον η χρήση αναβολικών στεροειδών φαρμάκων θα θεωρείται μια ξεπερασμένη εποχή όπου άνδρες και γυναίκες εμπότιζαν χημικές ουσίες με μια οπισθοδρομική και βλαβερή μέθοδο. Αφ εξής θα γίνεται παραγγελία μυϊκών τμημάτων που θα εμποτίζονται στον σωματότυπο, θα είναι μια παραγγελία που θα σε βγάζει από τον πονοκέφαλο, όπως σήμερα γίνεται με τον παραδοσιακό αναβολισμό του σώματος που αν και παράγει μικρή ποσότητα  τεστοστερόνης την εβδομάδα (6-7 mg τεστοστερόνης την ημέρα) κάποιοι τείνουν να χρησιμοποιούν έως και πάνω από 750 ή και 1000! Μαζί με ανδρογόνα και διουρητικά φάρμακα.

δείτε εδώ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ μεταβολισμός και δράση

Από το 1996, οι επιστήμονες είχαν πετύχει την κλωνοποίηση διαφόρων ζώων, όπως γουρουνιών, σκύλων, γατών και αλόγων πόνυ, ενώ είχαν δημιουργήσει και ανθρώπινο έμβρυο. Όμως σε καμία περίπτωση δεν είχε επιτευχθεί η κλωνοποίηση μωρών από τα λεγόμενα κυρίαρχα θηλαστικά, όπως είναι οι πίθηκοι, οι μαϊμούδες και οι άνθρωποι.

Εδώ έχουμε ένα νέο δρόμο όπου η επιβίωση και η κυριαρχία θα δημιουργήσει και μια νέα ελίτ, που θα επιλεγεί το δυναμικό προφίλ, λιγότερο για τα social media και τους διαγωνισμούς,  ίσως για μια νέα αρχέγονη βαρβαρότητα.

δείτε επίσης εδώ  ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ 

Ορχικά ανδρογόνα

BALLS-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα