Αρχική » Του έβγαλαν τα Σπυριά στη φόρα; Γιατί κύριοι;

Του έβγαλαν τα Σπυριά στη φόρα; Γιατί κύριοι;

by admin

Dennis Wolf βρήκες τον μπελά σου, από την μια οι σπόνσορες  και οι κοντινοί φίλοι με τα εγκωμιαστικά σχόλια που σε πιέζουν, να συμμετάσχεις σε διαγωνισμούς με σακατεμένο αυχένα, και από την άλλη έχουμε και την  ανάρτηση μιας  παλιάς φωτογραφίας σου με τα σπυριά στην πλάτη, αλλά δεν αναφέρονται σε εσένα! γενικά μιλούν για την ακμή – σπυράκια που οφείλεται στα λίπη και στην κακή διατροφή που μαζεύει τοξίνες.

Είναι αυτό που λέμε δεν είπαμε για σένα! αλλά δώσαμε διεύθυνση, τόπο εργασίας, χόμπι, ύψος, βάρος και χαρακτηριστικά αλλά δεν είπαμε το όνομα! ..δεν σε αφήνουν ήσυχο.

Το video είναι μια προσπάθεια του Dave Palumbo να εξηγήσει το πρόβλημα της ακμής και συγκεκριμένα αν και δεν ορίζεται, την βλατιδοφλυκταινώδης ακμή, όπως είναι στην εικόνα του Dennis.


[youtube width=”650″ height=”400″ video_id=”fCxB6WMU2gY”]

Φυσικά η διατροφή είναι ο παράγοντας που δημιουργεί το πρόβλημα διότι πολλοί πελάτες του Palumbo τα κάνουν όλα σε υπερθετικό βαθμό, έχουν στόχο,  θέλουν να μεγαλώσουν μυϊκά, όμως καλό θα ήταν να αναφέρουμε πως οι σμηγματογόνοι αδένες  εκκρίνουν το προϊόν τους στην επιφάνεια του σώματος, λόγω της χρήσης  ανδρογόνων, μίας  αντίδρασης όπου αργότερα παράγονται  και τα οιστρογόνα,  επίσης από την αύξηση της προγεστερόνης, και τον πειραματισμό με την θυροξίνη, την ινσουλίνη που τα ανατρέπει όλα .. ουσιαστικά όμως τα στεροειδή, μπορούν να  επιδεινώσουν την ακμή.

Οι εξωκρινείς ιδρωτοποιοί αδένες έχουν μια σημαντική λειτουργία, αλλά εδώ έχουμε υπερ- λειτουργία και διόγκωση κατά κάποιο τρόπο των αδένων που παράγουν λιπίδια και γλυκερίνη και φυσικά δεν είναι  κυρίως υπεύθυνη η υπέρμετρη χρήση υδατανθράκων, αλλά η χρήση ορμονών που δημιουργεί  κηλίδες μαύρα στίγματα ή και αντιαισθητικά πυώδη σπυριά.

δείτε επίσης εδώ 

Αναβολικά – Στεροειδή :
Ακμή και Κεραυνοβόλος ακμή
f-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα