Αρχική » Φόβοι για βεντέτα «νονών» μετά την δολοφονία

Φόβοι για βεντέτα «νονών» μετά την δολοφονία

by admin

Τα μέσα ενημέρωσης βολιδοσκοπούν αυτούς που θα είχαν συμφέρον από τον θάνατο του  Βασίλη Στεφανάκου, αλλά  φτάνουν και στα όρια της μυθοπλασίας.. όπως αναφέρουν αντίπαλοι του ήταν ο «Καράφλας» στη δική του ομάδα ανήκαν ο «Μπιλ» o δολοφονημένος bodybuilder  Βασίλης Γρίβας, ο «Μπούμπι», ο «Αρκούδος», ο «Τουμπανάκιας», ο «Στρατηγός» (απόστρατος υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ.), ο «Σάκης ή Σγουρομάλλης» (τραυματίστηκε σοβαρά μετά από εκτέλεση συμβολαίου θανάτου σε βάρος του στην Ηλεία), και ο «Γάτος».

Εξετάζεται το σενάριο να σχετίζεται και η στυγερή δολοφονία του Βασίλη Γρίβα, μπροστά στα μάτια του παιδιού του, έξω από το σχολείο του – Ο Γρίβας ήταν “άνθρωπος” του 44χρονου και κάπως έτσι όλα μοιάζουν να… συνδέονται πηγή newsit.gr

Φόβοι για βεντέτα «νονών» μετά την δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου

Το δολοφονικό… γαϊτανάκι αντιποίνων μέσα και έξω από τις φυλακές φοβούνται τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, ανησυχία που μεγάλωσε από τη διαπίστωση πως αμέσως μετά την άγρια δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου, στη Λ. Αθηνών συγκεντρώθηκαν σημαντικά και περιφερειακά μέλη της Greek Mafia, που έφθασαν τα 100 άτομα!

«Ολη η “νύχτα” πέρασε από εκεί», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής προσθέτοντας πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πώς θα αντιδράσουν εκδικητικά στη δολοφονία του «φίλου» τους. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης κάνουν λόγο για πολλά ανοιχτά μέτωπα του 58χρονου αποκαλούμενου «βαρόνου» της παρανομίας. Εκτιμούν πως ο ηθικός αυτουργός υπέγραψε συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Βασίλη Στεφανάκου, φοβούμενος ότι θα εκτελεστεί πρώτα το… δικό του, με τη λογική «θα σε φάω πριν με φας», όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί. Δεν αποκλείουν να πρόκειται για ανακατάταξη στην επικυριαρχία της ελληνικής μαφίας, «μοίρασμα της πίτας» με ανακατανομή των περιοχών παράνομων δραστηριοτήτων ή ακόμη και για ενέργεια από κάποιον «νεόκοπο»-φιλόδοξο κακοποιό, ίσως και δυσαρεστημένο από το θύμα, που αποφάσισε να ανεβάσει το εγκληματικό του προφίλ και ν’ ανέβει στην ιεραρχία της Greek Mafia.

«Είναι το ακριβότερο συμβόλαιο θανάτου, ακόμη και ως οικονομικό τίμημα, που υπογράφηκε ποτέ στα εγκληματικά χρονικά της χώρας», αναφέρουν εμφατικά αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, με αυτόν που το υπέγραψε να καθίσταται, έστω και προσωρινά, ο απόλυτος κυρίαρχος της εγχώριας παρανομίας.

περισσότερα εδώ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα