Αρχική » Τους έκαψε ο Ντίλερ ! Mark Wahlberg, Josh Duhamel Ντοπαρισμένοι !

Τους έκαψε ο Ντίλερ ! Mark Wahlberg, Josh Duhamel Ντοπαρισμένοι !

by admin

Είδηση βόμβα! Οι ηθοποιοί Mark Wahlberg, Josh Duhamel και ο παλαιστής της WWE Roman Roman Reign κατονομάζονται ως πελάτες του φυλακισμένου διανομέα στεροειδών Richard Rodriguez. Ο Ροντρίγκεζ κατονόμασε τους τρεις άνδρες σε μια συνέντευξη με τον κινηματογραφιστή  Jon Bravo  και τους ανέφερε επίσης σε μια αγωγή που κατατέθηκε στη πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Mark-Wahlberg-Shirtless-Sexy-Body-Video-pp

Σε μια αποκαλυπτική τηλεφωνική συνέντευξη από τη φυλακή, ο Ροντρίγκεζ εξήγησε πως σε πολλές περιπτώσεις οι διάσημοι ηθοποιοί  ζητούσαν τα φάρμακα να παραδοθούν σε διαφορετικό όνομα για να αποτρέψουν οποιαδήποτε άμεση αναγνώριση.

Εδώ ο Richard Rodriguez κατονομάζει μόλις τρεις άνδρες από τους 50 πελάτες στην Ανατολική Περιφέρεια της Νέας Υόρκης σε ένα κύκλο πελατείας που έκανε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια για τη διανομή παράνομων στεροειδών,  αναφέρουν οι Forbes.

To αποκαλυπτικό video

Ο Ροντρίγκεζ περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο Wahlberg θα χρησιμοποιούσε τα στεροειδή για να τους ρόλους των κινηματογραφικών ταινιών όπου θα έπρεπε να βάλει τους μύες σε σύντομο χρονικό διάστημα!
mark-wahlberg-steroids-1

«Στο τέλος προσπαθώ απλώς να καθαρίσω το όνομά μου και να καταστήσω τους ανθρώπους σωστά ενήμερους, υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι εκεί έξω που εμπλέκονται και σχετίζονται με την εταιρεία μου που πολλά άτομα δεν ξέρουν», δήλωσε ο Rodriguez που είχε συλληφθεί μετά από επιδρομή της DEA στην  Fitness Fitness Nutrition LLC (WFN) το περασμένο έτος.Ο Rodriquez δήλωσε επίσης  ξεκάθαρα ότι ο αστέρας των ταινιών Transformers και πρώην σύζυγος τραγουδιστή / τραγουδοποιού Fergie, Josh Duhamel, 45 ετών, βρισκόταν στον κατάλογο των πελατών του.

 

Ο Josh Duhamel κατανομάστηκε επίσης  από τον Rodriguez
ως πελάτης αναβολικών στεροειδών φαρμάκων 

450402104_josh-duhamel-fergie-zoom-b68e6d72-8bb5-4029-9827-0ef7d99820b6

 

Ο Rodriguez ισχυρίζεται ότι ο Wahlberg παρήγγειλε τα στεροειδή με διαφορετικό όνομα, όπως ένας γιατρός ή ένα ψευδώνυμο της γυναίκας – ακόμα και αν  έχουν αποσταλεί σε διαφορετικές διευθύνσεις για να αποφευχθεί η ανίχνευση.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”pIYFz05yrUY”]

«Όταν ασχολείσαι με διασημότητες πρέπει δυστυχώς να είσαι πολύ εξυπηρετικός – και αυτός ήταν [ο Wahlberg] καλός άνθρωπος, αλλά τότε άρχισε να γίνεται πιο απαιτητικός. Μόλις είδα τα αληθινά του χρώματα,(πρόσωπο) αποφάσισα να διαχωρίσω τους δεσμούς του. Η δικηγορική εταιρεία του Richard L. Cooper, που εκπροσωπεί τον Rodriguez, δήλωσε στη DailyMail.com: «Ενώ δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να απορρίψω τους ισχυρισμούς του πελάτη μου, μπορώ να σας πω ότι οι δηλώσεις του κ. Rodriguez έγιναν για να ρίξουν φως στην αχαλίνωτη χρήση τα στεροειδή και άλλα φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση σε όλους τους τομείς του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας”

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα