Αρχική » Βασάλος : Αν ήμουν χοντρός με κοιλιά, ποιος θα με εμπιστευόταν για να του κάνω προπόνηση

Βασάλος : Αν ήμουν χοντρός με κοιλιά, ποιος θα με εμπιστευόταν για να του κάνω προπόνηση

by admin

Ο προπονητής της ελληνικής ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης ΕΟΣΔ , ταράσσει για ακόμη μια φορά τα νερά, αναφέρει.. Έτυχε το επάγγελμά μου να είναι personal trainer και να ασχολούμαι με τη γυμναστική!

«Από ένα ριάλιτι βγήκα, δεν είμαι και ο πρωθυπουργός!»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Survivor 1, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real Life» εξομολογείται ότι δεν καβάλησε το καλάμι με την ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησε λόγω του ριάλιτι.

Η δημοσιότητα σε έκανε να «καβαλήσεις» το καλάμι;

Όχι, γιατί είμαι ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος. Κάτι τέτοιο αποκλείεται, αφού όλοι μας είμαστε αναλώσιμοι και όλα είναι παροδικά. Δεν έχει κανένα νόημα να «καβαλήσω» το καλάμι. Από ένα ριάλιτι βγήκα, δεν είμαι και ο πρωθυπουργός!

Πώς έχεις καταφέρει να ισορροπήσεις μια ωραία εμφάνιση με ένα προσγειωμένο μυαλό;

Το ότι έχω μια ωραία εμφάνιση δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα είμαι «κατειλημμένος». Έτυχε το επάγγελμά μου να είναι personal trainer και να ασχολούμαι με τη γυμναστική. Είναι φυσικό επακόλουθο το ότι ασχολήθηκα περισσότερο με το σώμα μου, αφού αυτό είναι το μέσο προβολής της δουλειάς μου. Αν ήμουν χοντρός με κοιλιά, ποιος θα με εμπιστευόταν για να του κάνω προπόνηση (σ.σ.: γελάει); Η απάντηση είναι μία: «Αυτός είναι απλώς ο χαρακτήρας μου».

Επίσης όπως δημοσιεύτηκε, ο personal trainer θα συμπαρουσιάζει  το«Εδώ Survivor».
Στο πρώτο δίωρο θα βλέπουμε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Δημήτρη Μηλιόγλου και στο δεύτερο δίωρο η εκπομπή θα λέγεται «Εδώ Survivor». Η Ντορέττα αυτό το δίωρο που θα ασχολείται με το παιχνίδι επιβίωσης θα έχει μαζί της τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την… Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα