Αρχική » Γερολυμάτος & πρωταθλητής bodybuilding νέο δικαστήριο το Φλεβάρη

Γερολυμάτος & πρωταθλητής bodybuilding νέο δικαστήριο το Φλεβάρη

by admin

Στις 21 Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη του Γερολυμάτου  και του bodybuilder για τη σπείρα των εκβιαστών, αυτό αποφασίστηκε σήμερα όπως δημοσιεύει το πρώτο θέμα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:  Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν σήμερα ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου, ο οποίος διατηρεί γυμναστήριο στο Ίλιον, ένας πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στο bodybuilding ο οποίος στη συνέχεια έγινε προπονητής αθλητών, καθώς και ένας μεσίτης που διετέλεσε υποψήφιος δήμαρχος στην ίδια περιοχή στις αρχές του ’90.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που αποκαλύπτει το protothema.gr, οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, αρχηγικό ρόλο της οποίας είχε ο μεσίτης, ο οποίος ανέθετε στον bodybuilder την είσπραξη μεσιτικών αμοιβών με αμοιβή 10% επί του ποσού που θα εισέπραττε. Ο γιος του τραγουδιστή εμφανίζεται στη δικογραφία ως το πρόσωπο που όχι απλώς σύστησε τους δύο άνδρες – μάλιστα ο μεσίτης είναι πεθερός του – αλλά τις περισσότερες φορές μετέφερε τις εντολές ή ενημέρωνε για τα αποτελέσματα των πεπραγμένων, δηλαδή τους εκβιασμούς και τις εκρήξεις.

O δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε σίγουρος για την αθωότητα του γιου του: «Είμαι ένας άνθρωπος με πορεία 45 χρόνων στη νύχτα, από τη οποία βγήκα αλώβητος από ναρκωτικά, γκάνγκστερ και μπράβους. Και μέχρι σήμερα με λένε “κύριο”. Με τέτοια πορεία δεν γίνεται να μη ξέρω τι γιο έχω μεγαλώσει. Είμαι σίγουρος για την αθωότητά του. Όλα θα πάνε καλά και αυτό το μπέρδεμα θα ξεδιαλυθεί και όλα θα τελειώσουν σε μερικές ημέρες».

Περισσότερα εδώ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα