Αρχική » Πολύ αγριάδα και μυϊκός εκφοβισμός Ναι ! αυτό είναι “Big Nasty”

Πολύ αγριάδα και μυϊκός εκφοβισμός Ναι ! αυτό είναι “Big Nasty”

by admin

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έψαχνε τον τρόπο για να κατουρηθούν από φόβο οι θεατές στα καθίσματα του σινεμά ..και το βρήκε ! Είναι ένας μυϊκά βελτιωμένος τύπος  27 ετών, 1,95 μέτρα ύψος, με 245 λίβρες καθαρού ταλέντου που ονομάζεται  Florian “Big Nasty” Munteanu, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του γιου του Ivan Drago.

Ο Sylvester Stallone παρουσιάζει τον γιο του Ιβάν Ντράγκο

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”CuYehrTf54c”]

Ναι, ο Ρουμάνος δικαιώνει όλες τις ελπίδες του Σταλόνε, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ο Ivan Drago ήταν ο αντίπαλος του Σιλβέστερ Σταλόνε το 1985 που κυκλοφόρησε το “Rocky IV”, το οποίο εμπνεύστηκε από τη Σοβιετική Ένωση με τα αναβολικά στεροειδή. Ήταν τότε που έπρεπε να νικήσει  στον ψυχρό πόλεμο ο Ρώσος τις Ηνωμένες Πολιτείες, μια αριστοκρατική νίκη με έπαθλο το δαχτυλίδι της πυγμαχίας, αλλά τελικά νικήθηκε από τον Rocky Balboa. Τώρα ο προστατευόμενος  του Adonis Johnson (Michael B. Jordan) αντιμετωπίζει έναν νέο σκληρό πόλεμο. Το “Creed 2” και τον Florian “Big Nasty” Munteanu.

Sylvester Stallone και Michael B. Jordan
έτοιμος να νικήσει τον γίγαντα “Big Nasty”

689597-0-4-1000x750

 


 

Ο Florian “Big Nasty” Munteanu

a363eef827013f1594334c88a4bd50e1--post-workout-body-fitness

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα