Αρχική » Tren-Mix 200 αυτή η κουκλάρα δεν είναι για σένα μπάρμπα !

Tren-Mix 200 αυτή η κουκλάρα δεν είναι για σένα μπάρμπα !

by admin

Πήγε να περάσει Tren-Mix 200 αυτή την κουκλάρα που βοηθά με πολλούς τρόπους έναν φιλόδοξο άντρα που θέλει το μπάζωμα και ταυτόχρονα το μυϊκό φινίρισμα απέναντι στον ανταγωνισμό  και στους πελάτες που θα τους πουλήσει πρωτεΐνες.
Επίσης είναι μια καλή λύση απέναντι στο σπόνσορα που έχει άγχος για το μαγαζί του και έχει ως ελπίδα τον νέο του bodybuilder, που πραγματικά του τα έχει πρήξει ως χορηγός!
Η Tren-Mix 200 καταργεί το άγχος,  διότι δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει  το αρνητικό ισοζύγιο αζώτου,  την μυϊκή ατροφία αλλά και τις φριχτές περιπτώσεις εγκαυμάτων, όπως και τις περιπτώσεις απλαστικής αναιμίας – μυελικής δυσπλασίας που χαρακτηρίζεται από έλλειψη όλων των τύπων των κυττάρων του αίματος.

O τύπος ονομάζεται Michael David Watson και πήγε να γνωρίσει την Tren-Mix 200..μόνο που πλήρωσε τα γούστα

Screenshot_20180105-161556_20180105161801715-932x640

 

Εδώ έχουμε ένα επιστημονικό επίτευγμα, όπου δεν έχει σημασία εάν ο προμηθευτής είναι σκυλομούρης ή έχει αγγελικό πρόσωπο. Το φάρμακο είναι ένας συνδυασμός , εξαϋδροβενζυλανθρακικής τρανκολόνης, Οξικής τρενβολόνης και ενανθικής τρενβολόνης.
Με αντίστοιχες προσμίξεις .. 50 mg / ml Οξική…75 mg / ml ενανθική.. και εξαϋδροβενζυλανθρακική 75 mg / ml

Η κουκλάρα σου ανεβάζει την ψυχολογία – αύξηση της δραστικής ημιζωής

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι εδώ έχουμε ένα τρίπτυχο ελκυστικών χαρισμάτων. Την μεγιστοποιημένη πρωτεϊνική σύνθεση. Τη μείωση του λίπους που εναποτίθεται στο σώμα, αλλά και  την αντιμετώπιση του καταβολικού φαινομένου. Το γλυκό τσίμπημα της κουκλάρας είναι χάδι για τους περισσότερους άντρες που επιδιώκουν τον εντυπωσιασμό στα stage και στο Instagram, κάνοντας μια λελογισμένη χρήση, στα 150 mg ανά εβδομάδα.
Η τάχιστη ανάπτυξη του μυϊκού μεγέθους είναι το επιδιωκόμενο, από όλους αυτούς που έχουν τους λόγους τους, είτε συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, είτε εργάζονται ως μπράβοι, ή έχουν σχέδια ιδεολογικού εκβιασμού. Πειραματισμοί, με 3 εβδομαδιαίες ενέσεις δημιουργούν προβλήματα στην ενδογενή παραγωγή τεστοστερόνης, διότι η τρενβολόνη είναι τρεις φορές ισχυρότερη στην καταστολή των γοναδοτροπινών από ό, τι η κλασσική τεστοστερόνη.
Όμως ταυτόχρονα η τροποποιημένη της  χημική μορφή (τροποποιημένη μορφή νανδρολόνης)  αναγάγει την τρενβολόνη ισχυρότερη αναβολικά, η τρενβολόνη συνδέεται με τον υποδοχέα ανδρογόνων πολύ ισχυρότερα απ’ όσο η τεστοστερόνη και θεωρείται τρεις φορές δραστικότερη από αυτήν, αλλά και ως ανδρογόνο που απελευθερώνεται σε αργή ώση έως και 48 ώρες μετά την έγχυση στο σώμα, παραμένοντας έως και 20 μέρες σε αυτό!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα