Αρχική » Προσωρινά Ελεύθερος ο πρωταθλητής Bodybuilder – σε βαθμό κακουργήματος η ποινή

Προσωρινά Ελεύθερος ο πρωταθλητής Bodybuilder – σε βαθμό κακουργήματος η ποινή

by admin

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι να γίνει η δίκη του αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή, ο 51χρονος Βολιώτης που κατηγορείται για διακίνηση αναβολικών, ενώ η κατηγορία του μετατράπηκε σε βαθμό κακουργήματος.


Στον δράστη απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα, οφείλει να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της Περιοχής του, ενώ του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 2.000 Ευρώ.
Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είναι πρωταθλητής του body building και τα σκευάσματα που βρέθηκαν στο σπίτι του, δεν ήταν όλα αναβολικά, αλλά πολλά από αυτά τα προόριζε για προσωπική του χρήση, ενώ τα προμηθευόταν μέσω ίντερνετ.

Μετά από παρακολούθηση αρκετών ημερών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης, την Τρίτη έγινε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία 44 κουτιά που περιείχαν 1.316 αμπούλες και ταμπλέτες αναβολικών σκευασμάτων, δύο κουτιά που περιείχαν 168 κάψουλες αναβολικών σκευασμάτων, 39 μη τυποποιημένα χάπια αναβολικών σκευασμάτων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες χασίς.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα