Αρχική » Άλλες 22 επαγγελματικές κάρτες της IFBB και στη Μπογκοτά της Κολομβίας!

Άλλες 22 επαγγελματικές κάρτες της IFBB και στη Μπογκοτά της Κολομβίας!

by admin

Ναι ! από ότι φαίνεται η Κολομβία έχει και διαφορετικό πρόσωπο εκτός από την κοκαΐνη. ΤΩΡΑ συμμετέχει και το bodybuilding στην εκπαιδευτική αναμόρφωση. H IFBB ξεκινά από εδώ.. Παράλληλα η μεσαία τάξη της Κολομβίας αυξήθηκε κατά 50% την τελευταία δεκαετία, σύμφωνα με έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας. Η αύξηση προσελκύει επιχειρήσεις από την Αμερική. Η Google, η Facebook και η Microsoft έχουν ανοίξει γραφεία στην Μπογκοτά τα τελευταία χρόνια.  Στην Κολομβία, τη χώρα η οποία κατατάσσεται στην πρώτη θέση παγκοσμίως ως προς την παραγωγή ναρκωτικών, καταγράφηκαν «λίγες περισσότερες από 11.000 ανθρωποκτονίες» το 2017, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Λουίς Κάρλος Βιγέγκας.

O χαμηλότερος δείκτη ανθρωποκτονιών των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών!

Miss & Mister America IFBB Cup IFBB 2018

Θα είναι με την ευκαιρία του κυπέλλου IFBB Miss & Mister America που θα διεξαχθεί στην Μπογκοτά, από τις 16 έως τις 18 Φεβρουαρίου και ένα προκριματικό γεγονός για την παγκόσμια κατάταξη του 2018, ανοικτό  σε αθλητές από όλες τις εθνικές ομοσπονδίες που συνδέονται παγκοσμίως με την IFBB

2018-Ms.-Mr.America-Ben-Weider-IFBB-Cup

Ο διαγωνισμός, ο οποίος θα διανείμει 20.000 δολάρια σε βραβεία. θα απονείμει επίσης έως και 22 IFBB Elite Pro κάρτες !και ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο: το αεροπορικό εισιτήριο για τον γενικό πρωταθλητή  στο Bodybuilding που θα συμμετάσχει στο  Arnold Classic Brasil 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο Σάο Πάολο, από τις 20 έως τις 22 Απριλίου 2018.

Όταν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ διοργάνωσε την πρώτη υπερπόντια συνάντηση του Facebook, η επιλογή του δεν ήταν το Πεκίνο, το Λονδίνο ούτε το Ντουμπάι. Αντ’ αυτού, ο Ζούκερμπεργκ πήγε στην Μπογκοτά, μια πόλη κάποτε φημισμένη για τους βαρόνους ναρκωτικών και τις δολοφονίες. Σήμερα, η Κολομβία ίσως είναι το καλύτερο παράδειγμα μεταμόρφωσης στη Λατινική Αμερική.

It will be on the occasion of the Miss & Mister America IFBB Cup to be held in Bogotá, from February 16th to 18th: a qualifying event for the 2018 World Ranking and open to athletes from all the IFBB-affiliated National Federations worldwide.

The competition, which will distribute $ 20,000 in prizes; it will also award up to 22 IFBB Elite Pro cards and a very special gift: the plane ticket for the absolute Bodybuilding champion to participate in the 2018 Arnold Classic Brasil to be held in Sao Paulo, from April 20th to 22nd.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα