Αρχική » Γυμναστής Νίκος Σόλης παραδοσιακός γυμνασμένος άντρας

Γυμναστής Νίκος Σόλης παραδοσιακός γυμνασμένος άντρας

by admin

Τα media ασχολούνται με τους μυώνες..το νέο αφιέρωμα αφορά τον γυμναστή Νίκο Σόλη,  όπου και φέτος ο γυμναστής από την Αθήνα που ζει στο Αγρίνιο, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να βουτήξει για το σταυρό. Και τον έπιασε και πάλι. Ο Σόλης δηλώνει παραδοσιακός..«Ναι. Μου αρέσει να κρατάω κάποιες αρχές και παραδόσεις. Να φροντίζω τη γυναίκα δίπλα μου, να την περιποιούμαι και να την προστατεύω»

Βούτηξε για το Σταυρό 

Ο Σόλης Δηλώνει:  «Βουτάω κάθε χρόνο. Από τότε που ήμουν μικρό παιδάκι, έβλεπα τον κόσμο που έπεφτε και ζήλευα. Όλο έλεγα ¨πότε θα μεγαλώσω αρκετά κι εγώ, ώστε να πέφτω στα νερά να τον πιάσω!». Τα τελευταία δύο χρόνια έπεσα στα νερά της Κωνσταντινούπολης και έπιασα τον σταυρό. Ωστόσο, πρέπει να σου πω ότι, αν εξαιρέσεις αυτά τα δύο χρόνια, τα προηγούμενα χρόνια έπιασα τον σταυρό πρώτος, δέκα χρονιές συνεχόμενες, σε αγιασμούς των υδάτων διαφόρων περιοχών της Ελλάδας. Επομένως, μιλάμε για τη δωδέκατη συνεχόμενη φορά. Από τα 18 βγαίνω πρώτος».

sol

Ξεκίνησα να βουτάω στον Ωρωπό, στην Αθήνα, κάθε χρόνο, μαζί με τον αδελφό μου και μας έγινε συνήθεια. Έπειτα πήραμε δίπλωμα ναυαγοσωστικής, τόσο εγώ όσο και ο αδελφός μου, και μετά έγινε ένα τραγικό γεγονός στην οικογένεια.

Η γιαγιά μου, που ήταν χειμερινή κολυμβήτρια, χάθηκε στα νερά. Πνίγηκε. Μας κόστισε πολύ αυτό. Από τότε προσπαθούσα ακόμα πιο πολύ, να μη χάνω χρονιά και να βουτάω για τον σταυρό, πιάνοντάς τον πρώτος». Φέτος, για άλλη μια χρονιά, έπιασε το σταυρό στην Κωνσταντινούπολη παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη.

 

solx

Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

«Οι φίλοι μου με έπιασαν και μου το είπαν κι άρχισαν να μου στέλνουν τις φωτογραφίες. Αφού κάθε χρόνο βουτάω, τώρα με βρήκαν; Μάλλον, όμως, ναι. Τι να πω;  Εντάξει, δεν έγινε και κάτι. Αν δεν μου το έλεγαν οι φίλοι μου, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι. Δεν είδα τίποτα στο ίντερνετ αρχικά, οι φίλοι μου άρχισαν την καζούρα κι έτσι το έμαθα. Γελάσαμε όλοι μαζί!

Πολλοί, μάλιστα, ήταν εκείνοι που σχολίασαν το μαγιό μου… Άλλοι είπαν ότι έχει φράουλες, άλλοι ότι έχει κολοκύθες. Χαζομάρες! Το μαγιό μου είχε μπάλες του πόλο, οι οποίες είναι πορτοκαλί. Τώρα, πώς είδαν άλλα πράγματα, δεν ξέρω. Αλλά είναι ένα κανονικό μαγιό του πόλο με μπάλες του ίδιου αθλήματος».

 

Εργάζεται σε Γυμναστήριο και στα JUMBO

O Σόλης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας  Κομοτηνής, στο στρατό ήταν στις  ειδικές δυνάμεις,  έπειτα έγινε εκπαιδευτής στα αλεξίπτωτα, τώρα ως πολίτης προσπαθεί να επιβιώσει, αναφέρει, «Η καθημερινότητά μου στο Αγρίνιο που ζω τα τελευταία 4 χρόνια δεν είναι εύκολη. Αν και τώρα έχει στρώσει κάπως το πράγμα. Δουλεύω στα Jumbo, ως πωλητής, παράλληλα εργάζομαι σε ένα γυμναστήριο και κάθε Σαββατόβραδο είμαι υποδοχή σε κάποιο μαγαζί. Κάνω ό,τι μπορώ για να τα βγάζουμε πέρα.»

Τώρα ασχολήθηκε και με το  μόντελινγκ.. κυρίως για ένα έξτρα χαρτζιλίκι. Ως εκεί.[quote]γύρω μας υπάρχουν πολύ πιο ωραία παιδιά! Δεν είμαι κάτι ξεχωριστό[/quote]

solc

Γυναίκες – σχέσεις

Τα media έκαναν ερωτήσεις και για την προσωπική του ζωή

Θεωρείς τον εαυτό σου ωραίο;

Όχι! Εντάξει, δεν με θεωρώ άσχημο, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Όσοι έρχονται και μου το λένε, τους απαντάω «γύρω μας υπάρχουν πολύ πιο ωραία παιδιά!». Δεν είμαι κάτι ξεχωριστό, πιστεύω.

Οι γυναίκες δεν σου δείχνουν την προτίμησή τους;

Δεν έχω παράπονο από τις γυναίκες. Μου δείχνουν το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν γίνεται και σκοτωμός για μένα (γελάει).

Θα έλεγες ότι είσαι παραδοσιακός άντρας; Παλαιάς κοπής;

Ναι. Μου αρέσει να κρατάω κάποιες αρχές και παραδόσεις. Να φροντίζω τη γυναίκα δίπλα μου, να την περιποιούμαι και να την προστατεύω.

Ποιες γυναίκες σε ελκύουν πιο πολύ;

Πρώτα μετράει η εξωτερική εμφάνιση. Αυτή είναι η πρώτη εικόνα, η πρώτη εντύπωση. Ας μη λέμε ψέματα… Είναι να σου κάνει κάποια το κλικ. Προτιμώ, όμως, τις γυναίκες που έχουν χιούμορ.

Nikos-solis-5

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα