Αρχική » Βιτρίνα η εταιρεία με τα συμπληρώματα ο Επικεφαλής φυλακίστηκε για πώληση ορμονών

Βιτρίνα η εταιρεία με τα συμπληρώματα ο Επικεφαλής φυλακίστηκε για πώληση ορμονών

by admin

Δεκατέσσερις κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν από  Δικαστήριο της Αμβέρσας για κατηγορίες σχετικά με την πώληση, το εμπόριο και τη χρήση παράνομων ορμονικών θεραπειών. Ο επικεφαλής εναγόμενος Alex V. (48 ετών) από το Oosterhout στις Κάτω Χώρες τιμωρήθηκε με δυο χρόνια φυλάκισης – ένα χρόνο περισσότερο από το προηγμένο – και πρόστιμο € 18.000, Ο Alex V είχε πελάτες και bodybuilders, συμπεριλαμβανομένου του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Gaëtan VdJ και τον bodybuilder Christiaan N.

Βιτρίνα η εταιρεία με τα  συμπληρώματα

Μια θετική δοκιμή για ντόπινγκ σε ένα ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ στο Zwijndrecht πυροδότησε την έρευνα το 2015. Οι ερευνητές ανίχνευσαν την ουσία σε μια ομάδα bodybuilders που ονομάζεται SupplTrade Eagles. Η ομάδα υποστηρίζεται από την εταιρεία SuppTrade που ανήκει στον  Alex, και η οποία παρέχει συμπληρώματα διατροφής και online coaching. Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι οι υπηρεσίες αυτές ήταν απλώς ένα μέτωπο για το αναβολικό εμπόριο της εταιρείας και είπαν ότι οι Αετοί – Eagles προσλήφθηκαν από τον Alex ως αντιπρόσωποι.

Ο δικηγόρος του  Alex V, ο  Tanja Smit είχε δηλώσει πριν καιρό.. ο Alex δεν απέκτησε χρήματα από εμπόριο, και αναφέρθηκε σε μια επιστημονική μελέτη από τις Κάτω Χώρες. Οι μεγαλύτεροι bodybuilders που έχουν εμπειρία με ορμόνες, βλέπουν το ρόλο τους ως “καλό σύντροφο” νεότερων αθλητών. Ο πελάτης μου, Alex V., ζει σήμερα από ένα μισθό 1.300 ευρώ ως οδηγός φορτηγού. Έχει δύο παιδιά. και παίρνει ένα επίδομα ενοικίου. ”

763 (1)

Στις αρχές του 2016, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε κελάρι στην Αμβέρσα που ανήκε στον Alex V και ήταν γεμάτο από ορμονικά προϊόντα, συνολικής αξίας 100.000 ευρώ. Αυτό έδωσε στην αστυνομία όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν για να επιτεθούν στα σπίτια των Αετών, και οι περισσότερες αναζητήσεις εμφάνισαν περισσότερες απαγορευμένες ουσίες.

Στο δικαστήριο, ο Alex εξήγησε ότι κάθε μήνα έλαβε μια αποστολή από ένα εργαστήριο στην Πολωνία για το οποίο κατέβαλε 15.000 ευρώ. Αλλά ο Alex ισχυρίστηκε ότι πώλησε τα προϊόντα σε περίπου 30 πελάτες τοπικά και αρνήθηκε ότι η εταιρεία SuppTrade ήταν μπροστά ως βιτρίνα.

Οι ίδιοι δημοσίευαν παρακάτω..

Εμείς στο SuppTrade έχουμε μια μοναδική ιδέα συνεργασίας με τους  κορυφαίους μέσα στο άθλημα. Πιστοποιημένοι προπονητές και επαγγελματικά ελίτ προπονητές είναι στη διάθεσή σας σε τιμή SuppTrade! 
Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να βελτιστοποιήσουμε το πακέτο σας και να επιτύχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα μαζί με εσάς!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”zJJE-Xy0izM”]

πρωταθλητής bodybuilding πρέπει να πάει στη φυλακή για ένα χρόνο..

Wereldkampioen bodybuilding moet één jaar naar de gevangenis

Η www.hln.be ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ 

Ο Alex θα είχε κερδίσει 240.000 ευρώ από την πώληση ορμονών, υπό την κάλυψη της αθλητικής διατροφής SuppTrade.

Ο Gaëtan VDJ

763

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα