Αρχική » Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντά σε ”επίθεση” θαυμάστριας του Βασάλου για τη διαφορά ηλικίας

Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντά σε ”επίθεση” θαυμάστριας του Βασάλου για τη διαφορά ηλικίας

by admin

Η ιστοσελίδα marieclaire.gr ..δημοσιεύει πως η αθλητικογράφος φαίνεται να ενοχλήθηκε από σχόλιο θαυμάστριας για τον γνωστό personal trainer και παρουσιαστή το οποίο την έθιγε προσωπικά, παρακάτω το δημοσίευμα.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έδωσε πληρωμένη απάντηση
σε ”επίθεση” θαυμάστριας του Βασάλου
που σχολιάζει τη διαφορά ηλικίας

Η αθλητικογράφος  από ότι φαίνεται ενοχλήθηκε αρκετά από σχόλιο θαυμάστριας του αγαπημένου της το οποίο την έθιγε προσωπικά, λόγω παραπληροφόρησης για τα χρόνια που τη χωρίζουν από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η follower έγραψε ‘Ρε Κωνσταντίνε παιδί μου, η Βαλαβάνη σε περνάει 7 χρόνια και τα έφτιαξες μαζί της. Τι να πω, χαρά στο κουράγιο σου”, σχολίασε η θαυμάστρια κάτω από μία φωτογραφία του, με την  Ευρυδίκη… να μην κρατιέται και να απαντά: ”14 – 5 – 1987, κάνε τον υπολογισμό!”.

Η follower συνέχισε γράφοντας back to back: ”Εντάξει, 2 χρόνια αλλά και πάλι το φυσιολογικό είναι ο άντρας να περνάει την γυναίκα και όχι η γυναίκα τον άντρα”.

 Το σχόλιο αυτό ήταν που εκνεύρισε την Ευρυδίκη, η οποία φανερά ενοχλημένη πλέον –και με το δίκιο της- έγραψε τα εξής βάζοντας έτσι τα πράγματα στη θέση τους μάλιστα και κάνοντας tag τον Κωνσταντίνο:

”Πω πω, τώρα αίσχος. Κωνσταντίνε, βρες λύση να πέσουν τα χρόνια μου ή να προσθέσουμε, 5-6 σε σένα. Μακάρι το 2018, φίλε/η μου να βρεις ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ πράγματα για να ασχοληθείς. Καλή χρονιά να έχεις”.

vasalos

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα