Αρχική » GURUMANIA μαλώνουν στο YOUTUBE για την προπονητική

GURUMANIA μαλώνουν στο YOUTUBE για την προπονητική

by admin

Δεν γνωρίζαμε την λέξη GURUMANIA ! είναι ένας νεολογισμός ή αλλιώς πως μαλώνουν οι γκουρού ..αυτό αναρτήθηκε στη σελίδα του Dave Palumbo που άρχισαν να μαλώνουν για τα προπονητιλίκια… τα πράγματα έχουν ξεφύγει παντού όλα για την μαρμίτα, στην άκρη τα ιδεώδη , χαλασμένες ντομάτες στο τελάρο μετά το 7:50 τα νεώτερα, ποιος προπονητής γκουρού είναι ο καλύτερος για τον αθλητή: τα γενετικά χαρακτηριστικά, τα φάρμακα, οι διαγωνισμοί η φιγούρα του προπονητή..

Επειδή αυτοί διαφωνούν και μακρηγορούν πάνω από μια ώρα,  το ωραίο είναι στο τέλος μετά το 1:02.00 όπου ο Dave Palumbo προσπαθεί να συνετίσει το κόσμο, κάνοντας τον να σκεφτεί ότι το bodybuilding είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μας, που συνεχίζεται..πολλοί θέλουν να κάνουν και οικογένεια λέει,  στο 1:03.33 τονίζει ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να υπερβάλουν και να κάνουν ηλίθια πράγματα να προσέξουν να μην καταστρέφουν νεφρά, να  προσέξουν να μην υποστούν καρδιακή προσβολή ή να καταστρέψουν  το ήπαρ..

GURUMANIA 2018: FAKHRI ΕΝΑΝΤΊΟΝ PORTER! W / KING KAMALI


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”4vbDLV0UtE4″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα