Αρχική » Bradley Martyn μετά την αντρίλα και τις γυναίκες οι αγώνες;

Bradley Martyn μετά την αντρίλα και τις γυναίκες οι αγώνες;

by admin

O Bradley Martyn έχει όλο το πακέτο, ψηλός, μυώδης και αξύριστος ..προβάλει μια πρωτόγονη αντρίλα. Ταυτόχρονα ποστάρει πολλά προπονητικά video με δυναμικές ασκήσεις πλαισιωμένος και από γυναίκες!
Είπαμε έχει όλο το γοητευτικό πακέτο και προβάλει με ενδεδειγμένο τρόπο την φιγουρατζίδικη εικόνα στους fans. Σήμερα, ο Bradley Martyn φαίνεται να έχει αλλάξει τη στάση του και να επιστρέφει στη σκηνή με καθοδηγητή τον Maker προπονητή Hany Rambod !


Πρόσφατα τα media ασχολήθηκαν μαζί του όπου αναφέρουν : στο YouTube και το Instagram, ο Αμερικανός είχε αρχικά άλλα όνειρα και στόχους: να γίνει πρωταθλητής bodybuilding. Ωστόσο, ο Αμερικανός αντιμετώπισε τα «διεφθαρμένα» παιχνίδια ορισμένων ενώσεων bodybuilding και γυμναστικής και στη συνέχεια αποφάσισε σχετικά γρήγορα να στραφεί και να εστιάσει στις επιχειρηματικές πτυχές της βιομηχανίας γυμναστικής. Αλλά καθώς το brand name του μεγαλώνει και η προσωπική του αξία φαίνεται να μην γνωρίζει όρια, η συμμετοχή σε διαγωνισμούς υπόκειται σε ορισμένους χρονικούς περιορισμούς. Με την πρόοδο του ανταγωνισμού το bodybuilding απλά δεν είναι πλέον μια  καλή επιλογή. Και ο  Bradley Martyn το γνωρίζει  αυτό!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”bhW1fe4N16Q”]

Σε όλη την καριέρα του στο YouTube και στην Instagram, ο Bradley απέδειξε επίσης την επιχειρηματική του αίσθηση και έγινε επιτυχημένος επιχειρηματίας. Εκτός από τα online προπονητικά προγράμματα, έχει ξεκινήσει τη δική του φίρμα ενδυμάτων και ένα εμπορικό σήμα συμπληρώματος στην αγορά. Στα μέσα του περασμένου έτους, ο 28χρονος επέκτεινε τον τομέα του επιχειρηματικού της κλάδου με μια άλλη “επιχείρηση”: το δικό του γυμναστήριο που ονομάζεται ” Zoo Culture»

66

Σήμερα, ο Bradley Martyn φαίνεται να έχει αλλάξει τη στάση του και να επιστρέφει στη σκηνή. Αντί να αφήσει τον εαυτό του να σταματήσει από τη “διαφθορά” και την “άσκηση πίεσης”, ο Αμερικανός τώρα θέλει να προετοιμαστεί ξανά για έναν διαγωνισμό. Και για αυτό το πιθανό έργο, θα μπορούσε τώρα όχι λιγότερο από  Mr Olympia  με καθοδηγητή τον Maker προπονητή Hany Rambod  που τον έφερε στο πλευρό του.

hany-rambod-vital-stats-500x286

 

Ο Rambod  όπως δημοσιεύουν τα media είναι, μεταξύ άλλων, προπονητής των πρωταθλητών Phil Heath και Jeremy Buendia και έτσι ξέρει τι σημαίνει να «διαμορφώνεις » τους αθλητές παγκόσμιας κλάσης. Αυτό λένε τα media..

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα