Αρχική » Διανύουν σκληρό χειμώνα τα γυμναστήρια 2018

Διανύουν σκληρό χειμώνα τα γυμναστήρια 2018

by admin

Σήμερα πολλοί πάνε γυμναστήριο για να βγάλουν τη βρώμα της ημέρας, στα ντους ή για να κάνουν φθηνό χαβαλέ.. κάποιοι ονειρεύονται και επαφές για μυϊκή καριέρα!  Αναλογικά οι πάστες στο ζαχαροπλαστείο ή ο καφές είναι πιο ακριβός από μια πρωτεΐνη ή μια ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο.

Η πιάτσα

Η πραγματικότητα είναι σκληρή.. όταν μιλάς στη πιάτσα με αληθινούς επαγγελματίες αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει. Τα τελευταία χρόνια η παγκόσμια μόδα για τη εικόνα του σώματος ώθησε πολλούς να ασχοληθούν με αυτό που ονομάζεται fitness. Ο νόμος αφήνει παράθυρα και εύκολα μπορείς να γίνεις αφεντικό, πουλώντας γοητεία.. πρωτεΐνη, φάρμακο και  γυμναστική.

Άνοιξαν γυμναστήρια, χώροι πώλησης πρωτεϊνών, προπονήτρια, personal rooms, ιντερνετικά καταστήματα πώλησης βιταμινών και αξεσουάρ. Για μια χώρα όπως η Ελλάδα αυτό ήταν πολύ!.. με αποτέλεσμα να φανεί και ο αθέμιτος ανταγωνισμός ως μια νέα μορφή τιμολογιακής πολιτικής, η τακτική  της νέας  οικονομικής κατρακύλας – προσφορές.

Μετά τον πρώτο μου μυϊκό αγώνα θα γυμνάζω κόσμο.. μαύρα !

Ένας συρφετός από dealer’s, από μυώδης παντογνώστες, άντρες και γυναίκες εισέβαλαν στο workout και  κατάργησαν την ιατρική σχόλη Αθηνών, πλημμύρισαν τους χώρους άθλησης,  και τα γυμναστήρια, ουσιαστικά επένδυσαν σε ξένο χωράφι! προβάλλοντας την εικόνα του σώματος,  με στόχο την προσέλκυση πελατείας που θα ακολουθούσε το δικό τους χημικό τρόπο εξέλιξης, υποκαθιστώντας  τους ενδοκρινολόγους με την χρήση του κινητού.
Όμως ο  ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου  θα πλήρωνε τους λογαριασμούς σε κάθε περίπτωση..ήταν το κορόιδο απέναντι στο κράτος, αυτός που φαινόταν.

Να ψοφήσει το βόδι του γείτονα

Κάποιοι άλλοι  επαγγελματίες  φόρτωσαν στον κόκορα λογαριασμούς ηλεκτρικού, ύδρευσης ή δεν πλήρωναν τους γυμναστές με στόχο να έχουν την δυνατότητα για πιο ελκυστικές τιμές προς τους πελάτες,  το λεγόμενο τζάμπα!  και παράλληλα να κλείσουν το γείτονα που είχε γυμναστήριο.. (να ψοφήσει το βόδι του γείτονα)

Κάποιοι άλλοι επαγγελματίες ή και πωλητές φρόντισαν να έχουν βιτρίνα την επιχείρηση τους,  και να προωθούν πίσω από αυτές όλα τα άλλα προϊόντα, εκτός από την γυμναστική.

Συμπέρασμα, ο αληθινός επαγγελματίας δύσκολα μπορεί να τα βγάλει πέρα.. εκτός , εάν γίνει και αυτός ευέλικτος !

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα