Αρχική » Συνέντευξη στον Dave Palumbo έδωσε ο Βαλάντης Ντόκος

Συνέντευξη στον Dave Palumbo έδωσε ο Βαλάντης Ντόκος

by admin

Συνέντευξη στον Dave Palumbo έδωσε ο Βαλάντης Ντόκος που ήταν σε διακοπές στις ΗΠΑ.
Στο ερώτημα γιατί ο Έλληνας bodybuilder που ζει στη Γερμανία, ήταν τόσο κοντά στην επαγγελματική κάρτα, και να αγωνιστεί στις ΗΠΑ, άλλα τελικά δεν τα κατάφερε, ο Ντόκος απάντησε: ότι το όνειρο του ήταν να πάρει την επαγγελματική κάρτα και για αυτό προσπαθεί (στο 11:40 λεπτό επισημαίνεται ο υψηλός ανταγωνισμός)

Ο Dave Palumbo παρατήρησε ότι ο Ντόκος αγωνίστηκε σε αγώνες στην Ελλάδα και στην Γερμανία έχοντας διακρίσεις, άλλα και σε διεθνής διαγωνισμούς για την επαγγελματική κάρτα – san marino , όπου βελτιώθηκε με τα χρόνια,  και ήταν κοντά στο στόχο να πετύχει το όνειρο του.

Ο Ντόκος συμφώνησε ότι ήταν πολύ κοντά στο στόχο του..

Ο Ντόκος αναφέρθηκε και στους γονείς  του, που πήγαν στη Γερμανία πριν 30 χρόνια για ένα καλύτερο μέλλον , εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε
Σε ερώτηση του Palumbo για την ελληνική του υπηκοότητα  και τους αγώνες, ο Ντόκος ανέφερε ότι μπορεί να αγωνιστεί και στην Ελλάδα. Ο ίδιος αισθάνεται Έλληνας  αλλά και γερμανός, στη χώρα που μεγάλωσε. Είναι ενδιαφέρον.. δήλωσε, αναφέροντας παράλληλα ότι μιλά ελληνικά και γερμανικά.

Επίσης ο Βαλάντης Ντόκος και o Dave Palumbo συμφωνήσαν ότι τώρα υπάρχουν πιο πολλές ευκαιρίες για να πάρει κάποιος επαγγελματική κάρτα, όπου και το NPC με την λίγκα του θα διοργανώσει διαγωνισμούς στην Ευρώπη.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”h9D61Se0U8I”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα