Αρχική » DECA..Νανδρολόνη ΝΑΙ ! Οι Ευρωπαίοι αναγνωρίζουν την ανωτερότητα μας

DECA..Νανδρολόνη ΝΑΙ ! Οι Ευρωπαίοι αναγνωρίζουν την ανωτερότητα μας

by admin

Εδώ υπάρχει μια εθνική υπερηφάνεια. Άγγλοι, Γάλλοι , Πορτογάλοι..Αμερικανοί έχουν προσκυνήσει αυτή την γοητευτική – θελκτική κυρία. Είναι η DECA η ελληνική, ένα παραδοσιακό εξαγώγιμο προϊόν που δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις μιας αναπτυξιακής πολιτικής.

Στα πλαίσια αυτά οικονομολόγοι αλλά και επενδυτές μπορούν βάσιμα να στηριχτούν σε αυτή την διαχρονική χημική αξία!

Στο παρακάτω video – έρευνα του BBC και συγκεκριμένα στο 0:30 έως το 0:37
η DECA ή Nandrolone decanoate παρουσιάζεται ως μια εγγυημένη ουσία για ανάπτυξη.

Όταν το BBC συναντήθηκε με έναν αντιπρόσωπο, ερασιτέχνη bodybuilder Dariusz Kalisztan, και ρώτησε πόσο διαδεδομένο ήταν το εμπόριό του, ισχυρίστηκε ότι είχε πουλήσει μόνο φάρμακα στον δημοσιογράφο.

Φυσικά και αυτοί δεν πάνε πίσω έχουν και άλλες πηγές για εισαγωγές από όλο τον κόσμο.. Η έρευνα για την εγκληματικότητα για την Αγγλία και την Ουαλία έδειξε ότι η χρήση αναβολικών στεροειδών αυξήθηκε μεταξύ των ατόμων ηλικίας 16 έως 24 ετών τέσσερις φορές το χρόνο, από 0,1% το 2015-16 έως 0,4% το 2016-17, εξισώνοντας περίπου 19.000 περισσότερους νέους ενήλικες που χρησιμοποιούν τα φάρμακα.

Το BBC διαπίστωσε ότι πολλά φάρμακα οι πωλητές τα πωλούν – μερικές φορές σε βιομηχανική κλίμακα – σε ιστότοπους επιχειρήσεων και το Facebook, ενώ οι δημοσιογράφοι αγόρασαν τα φάρμακα από έναν αντιπρόσωπο που τα διαφημίζει ανοιχτά σε ιστότοπους.

Ένας από τους δικτυακούς τόπους  προσέφεραν να πουλήσουν στεροειδή σε έναν δημοσιογράφο που παρουσιάστηκε  ως αγόρι, ο delear καυχήθηκε ότι η συσκευασία θα ήταν αρκετά διακριτική ώστε να τη στείλει σε ένα σχολείο!

Τα στεροειδή «πωλούνται παράνομα στους εφήβους»
διαπιστώνει το BBC South East

Ο James Morgan, αναπληρωτής διευθυντής στη  φιλανθρωπική οργάνωση Addaction , δήλωσε ότι νέοι άνδρες στρέφονταν όλο και περισσότερο σε αυτά τα φάρμακα, εξαιτίας των ευρύτερων κοινωνικών πιέσεων, επίσης είπε ότι χρήστες στεροειδών, ηλικίας 14 ετών, είχαν ζητήσει βοήθεια, από την οργάνωση Addaction. Ο Nick Hickmott, από την Addaction, δήλωσε ότι η χρήση στεροειδών μπορεί να είναι μια «κρυμμένη επιδημία».
Το BBC είδε πολλά πακέτα που περιείχαν στεροειδή στο κέντρο διαλογής των δυνάμεων Border Force στο αεροδρόμιο Heathrow , τυλιγμένα σαν Χριστουγεννιάτικα δώρα. “Είναι πραγματικά δύσκολο να μετρήσουμε πόσο μεγάλο είναι αυτό”, είπε ο Nick Hickmott.

Τον περασμένο μήνα, η Καρδιαγγειακή Εταιρεία προειδοποίησε ότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι μπορεί να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να πεθάνουν νωρίς με την κατάχρηση αναβολικών στεροειδών.

Δείτε επίσης εδώ  DECA η Τίμια!
Είναι κάτι σαν το ΝΟΥΝΟΥ μεγάλωσαν γενιές με αυτήν

DECA-BEST-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα