Αρχική » Jeremy Buendia τραυματίστηκε

Jeremy Buendia τραυματίστηκε

by admin

Τραυματίστηκε ο Jeremy Buendia αλλά συνήλθε, ο λόγος για τον star του bodybuilding και τέσσερις φόρες νικητή του Ολύμπια στην κατηγορία Physique. Ο Buendia αυτός ο χαρισματικός τύπος πίεσε τον εαυτό του κατά τη διάρκεια της  προπόνησης με τα αποθέματα “υπερβολικής” ενέργειας που τον διακρίνουν από το μέσο ορό. Ο Buendia είχε μια ρήξη όπως και ο Calum Von Moger πριν λίγο καιρό και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Τώρα όλα θα φανούν, διότι το σημείο αυτό  είναι καίριο στην προπόνηση, συγκεκριμένα η Ρήξη του μείζονος θωρακικού αποτελεί μία συχνή κάκωση των αθλητών, κυρίως αυτών που ασχολούνται με την άρση βαρών και το bodybuilding. Εμφανίζεται κατά κύριο λόγο σε άνδρες και συμβαίνει συχνότερα κατά την έκκεντρη φόρτιση του μυός, δηλαδή κατά τη φάση της επαναφοράς κατά τη στιγμή της άσκησης.

pectoralis-major-inflammation2
Τι γίνεται εδώ;

Πάντως ο Jeremy Buendia είναι χαρούμενος διότι η επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού, πέτυχε  και θα επιτρέψει σε λίγους μήνες, ο ίδιος δήλωσε:  Μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο, έπρεπε να μείνω μια μέρα στην άλλη. Η επέμβαση χρειάστηκε περίπου 2 ώρες, και ο γιατρός ήταν πολύ ενθουσιασμένος , μου είπε ότι έκανε εξαιρετική δουλειά και ότι όλα πήγαν ομαλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για στον Δρ. Iramura και το προσωπικό του..

jeremy-injury-2

 


 

Δείτε επίσης εδώ 
 Calum von Moger έσκισε τους επιδέσμους..πάει για άλλα !
calum1-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα