Αρχική » Νέα απαγόρευση από την IFBB για ντοπαρισμένους bodybuilding –fitness αγώνες!

Νέα απαγόρευση από την IFBB για ντοπαρισμένους bodybuilding –fitness αγώνες!

by admin

Όπως αναρτήθηκε στα media  Η IFBB International δημοσίευσε μια ανακοίνωση για να καταστήσει σαφές ότι οι διαγωνισμοί  του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Arnold Classic το Μάρτιο του 2018 στο Κολόμπους, του Οχάιο – ΗΠΑ και στην Αυστραλία δεν έχουν εγκριθεί από την IFBB, λόγω σοβαρών παραβιάσεων του Παγκόσμιου Κώδικα κατά του ντόπινγκ!
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, διότι σε αυτούς τους διαγωνισμούς θα συμμετάσχουν δημοφιλή ονόματα ανδρών και γυναικών στο bodybuilding και fitness. Η ανασταλείσα οργάνωση είναι το  NPC / IFBB Pro League, του Τζίμ Μάνιον

Η επίσημη ανακοίνωση:

Σημαντική ειδοποίηση σε όλους τους αθλητές της IFBB

Τα γεγονότα Bodybuilding που θα πραγματοποιηθούν στον Κολόμβο (επόμενο διάστημα 1-4 Μαρτίου 2018) και στην Αυστραλία (επόμενα 16-18 Μαρτίου 2018) δεν είναι  επικυρωμένα γεγονότα της IFBB. The Bodybuilding events to be held in Columbus (next March 1-4, 2018) and Australia (next March 16-18, 2018) are NOT IFBB sanctioned events.


 

Και οι δύο εκδηλώσεις διοργανώνονται από οργανισμό που έχει ανασταλεί από την IFBB, λόγω παραβίασης των Διεθνών Κανονισμών Αθλητισμού και σοβαρών παραβιάσεων του Παγκόσμιου Κώδικα κατά του ντόπινγκ.  Both events are organized by an IFBB suspended organization, due to breach of International Sport Regulations and serious violations of the World Anti-Doping Code.

Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε από αυτές τις μη κυρωμένες εκδηλώσεις θα συνεπάγεται διαδικασία αναδιάταξης, σύμφωνα με το άρθρο 19.4.7 του καταστατικού χάρτη  της IFBB, με την επιφύλαξη πρόσθετων πειθαρχικών μέτρων που μπορούν να υιοθετηθούν από τις εθνικές ομοσπονδίες.

IMPORTANT NOTICE TO ALL IFBB ATHLETES

The Bodybuilding events to be held in Columbus (next March 1-4, 2018) and Australia (next March 16-18, 2018) are NOT IFBB sanctioned events.

Both events are organized by an IFBB suspended organization, due to breach of International Sport Regulations and serious violations of the World Anti-Doping Code.

The participation in any of these non-sanctionned events will carry a re-installment process, accordingly to article 19.4.7 of the IFBB Constitution, without prejudice of additional disciplinary measures that may be adopted by National Federations.

* Άρθρο 19.4.7 του καταστατικού χάρτη της IFBB

Κάθε αθλητής ή εκπρόσωπος  που συμμετέχει σε διαγωνισμό ή γεγονός που δεν έχει εγκριθεί ή κυρωθεί από την IFBB, δύναται  να του επιβληθεί πρόστιμο, να ανασταλεί ή να αποβληθεί. Το ύψος του προστίμου καθώς και η περίοδος αναστολής θα αποφασιστούν από την πειθαρχική επιτροπή IFBB εντός του ανώτατου ορίου που καθορίζεται από το εκτελεστικό συμβούλιο. Μόλις ολοκληρωθεί η αναστολή και πριν συμμετάσχει σε διαγωνισμό ή γεγονός IFBB, ο αθλητής πρέπει να δοκιμάζεται για φάρμακα με δικά του έξοδα. must be drug tested at his or her own expenses

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα